Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mozgáskoordináció

Ebben a termékkategóriában találod meg minden olyan játékunkat, amely a gyermek mozgáskoordinációját hivatott fejleszteni. Talán mondanunk sem kell, hogy mennyire fontos az, hogy a megfelelő szem-kéz koordináció kialakuljon, valamint hogy megtanuljon a gyermek a térben tájékozódni.

Szerencsére ehhez semmilyen bonyolult eszköz nem szükséges, csupán a megfelelő játékszereket kell kiválasztani, persze természetes alapanyagokból, hiszen a fenntartható életmód a jövő generációi miatt különösen fontos!  Egyre bővülő kínálatunkban minden korosztály számára megtalálod a legmegfelelőbb terméket, csak győzz választani!

Rendezés:

Bowling erdei állatokkal fajáték

6.900 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Egyensúlyozó delfin fejlesztő fajáték

3.700 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Autók a lejtőn fajáték

7.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Tologatható tacskó fajáték (natúr) - Bajo

6.800 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. március 31.

Kalapálós játék fakalapáccsal és fapaddal

5.900 Ft 5.605 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Játékfűnyíró fajáték

18.800 Ft 16.920 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Imbolygó pingvin fajáték - Bajo

7.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Multifunkciós járássegítő kocsi fából

38.900 Ft 29.610 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Versenyautó fajáték (piros) - Bajo

8.400 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Húzható bambuszróka fajáték

4.500 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Mivel egyre több szülő dönt úgy, hogy a gyermeke érdekében a fenntartható életmódot választja, és ökológiai lábnyomát csökkenti, ezért a Vidám Játék webáruház alapítói azzal a céllal hozzák létre a virtuális üzletet, hogy segítsen a szülőknek a tudatos választásban. A játékaink csak és kizárólag természetes alapanyagokból készültek, így a lehető legkevésbé szennyezzük a környezetet. A vásárlást megkönnyítendő olyan kategóriákat és szűrőket hoztunk létre, amelyek használatával tudsz válogatni fejlesztendő terület, életkor vagy játéktípus szerint is, így hatékonyan és okosan tudsz választani. Próbáld ki, milyen klassz élmény nálunk vásárolni!

Miért érdemes fejleszteni a mozgáskoordinációt?

Nemcsak hogy érdemes, hanem egyenesen kötelező is, hiszen ha a gyermek elakad a mozgásfejlődésben, akkor annak a későbbiek folyamán tanulási vagy figyelemzavarok lesznek a hátulütői, így különösen fontos odafigyelni arra, hogy minden fejlődési fázison megfelelően átessen a gyerkőc.

A mozgáskoordináció gondoskodik arról, hogy a test összehangoltan tudjon cselekedni, így ha ez hiányzik, akkor elnagyolt és céltalan mozgásokat figyelhetünk meg a gyermekünkön. 

Mivel fejlesztheted a gyermeked?

Szerencsére számtalan, szórakoztató, természetes és vidám játék fejleszti a mozgáskoordinációt, így a gyermeked valóban észrevétlenül tud fejlődni anélkül, hogy ő ezt tudatos és kötelező fejlesztésként élné meg. Mutatjuk is, mik közül válogathatsz!

  • A tologatható vagy imbolygó állatok kísérése közben muszáj több érzékszervet és testrészt összeegyeztetni, miközben klassz játéknak is bizonyul.
  • A versenyautók kiváló fejlesztőeszközök, kiváltképp, ha garázsban vagy pályán kell haladniuk.
  • Az erdei állatos bowlinggal vidáman fejlesztheted a célzást és a térbeli tájékozódást.
  • Az egyensúlyozó delfin segítségével a gyerekek megtapasztalják, hogyan lehet legjobban egyensúlyba hozni tárgyakat.
  • A golyós ügyességi játék a mozgás mellett a türelmet is fejleszti, de micsoda öröm, amikor siker koronázza az erőfeszítéseket!

A te gyermekednek vajon melyik tetszene a legjobban? Válaszd ki a számára legtökéletesebbnek tűnő darabot, és lepd meg vele!

Hogyan vásárolj játékot nálunk?

Ha megbizonyosodtál arról, hogy a megfelelő fejlesztendő terület kategóriájában vagy, akkor a könnyebb és hatékonyabb vásárlás érdekében mindenképpen javasoljuk, hogy állítsd be az életkori szűrést, hiszen úgy valóban csak azok a játékok jelennek meg a kínálatban, amelyet a gyermeked életkoránál fogva nagy valószínűséggel ügyesen használna.

Természetesen dönthetsz mindemellett a színek alapján is, sőt, a kedvenc márkádra is rá tudsz célzottan keresni, így ha van olyan favorit márka a számodra, amely természetes játékokat gyárt, akkor érdemes célzottan az ő kínálatukra szűrni.

Bár igyekszünk minden információt átadni, ha mégis marad megválaszolatlan kérdés, akkor fordulj bátran munkatársainkhoz!

Az oldal tetejére