Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Érzelmi intelligencia

Ebben a termékkategóriában a játékok egyik nagyon népszerű típusát találod, amely a gyermek érzelmi intelligenciáját hivatott fejleszteni. Rendkívül fontos eleme a gyermeked fejlődésének, hogy megtanulja beazonosítani, kifejezni és végül majd uralni az érzelmeit.

A különféle plüssök és a célirányosan az érzelmi intelligencia fejlesztésére irányuló játékok segítenek neked és gyermekednek is, hogy meg tudjátok oldani azokat a nehéz helyzeteket, amik bizony minden gyermek nevelése során előfordulnak. Érdemes minél korábban elkezdeni beszélni az érzelmekről, akár a játékaink segítségével is!

Rendezés:

Babaház - fából készült nagy méretű

16.950 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Mágneses tábla dinoszauruszokkal

7.900 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Orrszarvú fa játékállat - Bajo

2.650 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Gorilla fa játékállat - Bajo

2.650 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Teri kutyus plüssállat - Bajo

14.300 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Quinn elefánt plüssállat - Bajo

14.300 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Azzal a vízióval hoztuk létre a Vidám Játék webáruházat, hogy segítsük azokat a szülőket, akik tudatosan és válaszkészen nevelik gyermeküket, miközben azt sem tévesztik szem elől, hogy fenntartható módon éljék az életüket. Szerencsére egyre több szülő ismeri fel azt, hogy mindennél fontosabb a természetes alapanyagú fejlesztőjátékok választása a műanyagokkal szemben, hiszen így nem csak a bolygót védik, de még a saját pénztárcájukat is, hiszen ezek a játékok roppant strapabíróak, és kiállják az idő próbáját. További segítséget nyújtunk változatos szállítási módjainkkal, amelyek segítségével mihamarabb gyermeked kezében tudhatod ezeket a természetes és vidám játékokat!

Miért fontos az érzelmi intelligencia?

Az érzelmi intelligencia nem más, mint a magunk és mások érzelmeire való odafigyelés képessége, amely magába foglalja azt, hogy fel tudjuk ismerni az érzelmeinket, meg tudjuk nevezni őket, és ezáltal tudjuk szabályozni is a későbbiek folyamán.

Ez lesz majd az öntudat, az önszabályozás, a motiváció, az empátia és a szociális készségek alappillére, ezért aztán nagyon fontos odafigyelni gyermekünk érzelmi intelligenciájának fejlesztésére, hogy a későbbiek során a gyerkőc tudja saját magát kontrollálni, motiválni, és tudjon kapcsolódni az emberekhez, át tudja érezni az embertársai helyzetét.

Persze sok játék van, ami észrevétlenül is fejleszti az érzelmi intelligenciát, de némi tudatossággal biztosra mehetünk!

Nagyon fontos momentum, hogy mindig engedjünk utat a gyermek érzelmeinek, ne vitassuk el tőle azt, hogy érezheti magát dühösnek, szomorúnak vagy elkeseredettnek!

Hogyan tudod fejleszteni gyermeked érzelmi intelligenciáját?

A legelső időkben a szerepjátékok és a különféle érzelmekről árulkodó arckifejezések felismerése lehet fontos érzelmi intelligenciát fejlesztő játék.

Plüsseink nemcsak igényesen készültek, de eltérően a tömeggyártott plüssöktől, jobb minőségűek is, valamint kedvesen egyediek, így minden gyereknek megjön a kedve ahhoz, hogy különféle szerepjátékokba vonja be a medvéket, kutyákat, rénszarvasokat és elefántokat akár egyedül, akár szülővel kiegészítve.

Nagyobbacska gyerekekkel már a krétával megrajzolható fejecskék is előkerülhetnek, amelyeken jól láthatóan fel tudjátok tüntetni, ki szomorú, ki vidám és ki meglepett, de akár előrajzolt változatban is megvásárolhatod őket, így lehetőség nyílik arra, hogy a szemet és a szájat a gyermeked kombinálja, ami hidd el, sok vidám percre ad majd okot!

Hogyan vásárolhatod meg játékainkat?

A kategórián belül ki tudod választani a keresett színt vagy akár a gyártót, sőt azt is meg tudod adni itt is, hogy mennyi pénzt szánsz erre a típusú játékra. 

Természetesen itt is erősen ajánlott odafigyelni arra, hogy az életkor szerint válassz a gyermekednek terméket, hogy biztosan örömteli játék várjon rátok, ne pedig szomorú kudarcélmény.

Ha nem vagy biztos abban, mi lenne a gyermekednek a legjobb érzelmi intelligenciát fejlesztő játék, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!

 

 

Az oldal tetejére