Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Brik játékok

Ebben a termékkategóriában csak és kizárólag a BRIK gyártó termékeit találod meg, így aztán nem kell külön válogatnod sem, hiszen ha fából készült építőkockákat, építőelemeket vagy készségfejlesztő játékokat keresel, akkor a legjobb helyen jársz. A BRIK a hagyományos építőkockák modern szószólója, és milyen jól is teszi ezt, hiszen nem véletlenül töretlen a fa építőelemek és építőkockák népszerűsége a gyermekek körében, ugyanis végtelen játéklehetőséget biztosítanak a gyermeked számára. Ha szeretnél tartós játékot és örökre szóló élményt szerezni a gyermekednek, akkor tekintsd meg kínálatunkat, és adj természetes és vidám játékot gyermeked kezébe! 

Rendezés:

Színes fa építőkocka 50 db - Brik

5.500 Ft 4.950 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Natúr fa építőkocka 70 db - Brik

6.500 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Színes fa építőkocka 100 db - Brik

9.500 Ft 8.550 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Natúr fa építőkocka 50 db - Brik

4.500 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Színes építő fajáték - Brik

8.500 Ft 6.800 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Színes fa építőkocka 70 db - Brik

7.500 Ft 6.750 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Jenga fajáték - Brik

6.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Számtanító hasábok fejlesztő játék - Brik

5.500 Ft 4.950 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Natúr fa építőkocka 100 db - Brik

8.500 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. március 31.

Egy természetes játékokat forgalmazó webshopban az egyik legautentikusabb gyártónak számít a BRIK, amely 2003-ban indult hódító útjára, természetesen családi vállalkozásként. Ez is talán a garancia arra, hogy soha nem engedtek az általuk megálmodott minőségből, így minden európai uniós normát teljesítve tökéletesen megfelelnek a termékeik a biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak. 

Mivel alapvetően csak fával dolgoznak, ezért valóban strapabíró és tartós játékokat állítanak elő, ami a műanyag tömegcikkek zajos világában a felüdülés kis szigetét jelenti. Ha szeretnél részese lenni ennek a csodának, akkor tekintsd meg a webáruházunkban kapható BRIK játékokat, és tedd a legszimpatikusabb(ak)at a kosaradba!

Mire jó a fa építőkocka?

Inkább úgy tennénk fel a kérdést, hogy mire nem? Mert hogy a fa építőkocka és egyéb építőelemek valóban korlátlan lehetőséget hordoznak magukban, legyen akár leány-, akár fiúgyermeked.

Mivel a gyermekek legjobban a szabadjátékban tudják kiélni magukat, feldolgozni az élményeiket, levezetni az esetleges feszültségeket, erre is tökéletesen megfelelnek a BRIK fajátékai.

Ideálisan egy mackólak építéséhez, de könnyedén válhat belőlük autószerviz is, sőt fantáziadús gyermekek számára akár állatokat, ételeket is tudnak szimbolizálni ezek az apró játékok.

Adj a gyermeked kezébe építőkockát, és figyelj! Örömmel fog eltölteni, amit látni fogsz!

Mit kínál a BRIK?

A BRIK több korosztály számára is kínál természetes és vidám fajátékokat. Mutatjuk is!

Már egészen pici kortól előkerülhetnek a natúr vagy színes fa építőkockák és építőelemek, amelyek különféle méretű kiszerelésben kaphatóak. Kezdőknek ajánlott a legkisebb darabszámúval kezdeni, és ha bevált, jöhet a többi is, mert fakockákból sosem lehet elég!

Nagyobbacska gyerekek ismerkedhetnek a számokkal is, amelyeket szintén fa játékkockákon találhatsz meg.

A még nagyobbak pedig a Jenga már-már klasszikusnak számító játékával is próbára tehetik türelmüket, koncentrációs és logikai képességeiket amellett, hogy önfeledten mókáznak akár barátaikkal, akár szüleikkel. A te gyermeked melyiknek örülne a legjobban?

Hogyan vásárolj játékot nálunk?

Ha meggyőződtél arról, hogy a fa építőkockák és építőelemek kategóriájában vagy, mert hogy gyermeked nagyon érdeklődik ez iránt a játéktípus iránt, akkor nincs más teendőd hátra, mint eldönteni, hogy életkorban és fejlettségi szintben melyik lesz az a játék, amelyikből a legtöbbet tud profitálni, és amelyiket a leginkább fogja élvezni. Ne feledd, egy totyogónak Jengát adni nem túl szerencsés, ellenben a színes építőkockák sok örömet szerezhetnek egy kétesztendős gyermeknek is.

Ha úgy érzed, megerősítésre van szükséged a döntésedben, akkor fordulj munkatársainkhoz bizalommal!

Az oldal tetejére