Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Finommotorika

Ebben a termékkategóriában találsz meg mindent, amivel gyermekedet játékosan tudod fejleszteni a finommotorika terén. A kezdeti elnagyolt mozgások után, ahogy telnek az évek, úgy finomodik a kéz mozgása is, valamint kapcsolódik hozzá a szem és a kéz összehangolt működése.

Persze minden játék és hétköznapi cselekvés során fejlődik a gyermek finommotoros mozgása, de attól még nem árt, ha néhány jól megválasztott játékkal elősegíted a fejlődését, ami nélkülözhetetlen lesz a későbbi eszközhasználat, valamint az írás elsajátítása során is. Tekintsd meg kínálatunkat, és fejleszd gyermekedet játékosan!

Rendezés:

Babaház - fából készült nagy méretű

16.950 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Golyópálya fajáték

16.880 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Egyensúlyozó delfin fejlesztő fajáték

4.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Színes fa építőkocka 50 db - Brik

5.500 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Sarkköri állatok ügyességi fejlesztőjáték

7.100 Ft 6.745 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

A Vidám Játék webáruház azért jött létre, hogy legyen egy kis sziget a tudatos szülők számára, ahol tökéletesen megértik az általunk vallott elveket. Így aztán ha számodra is fontos a környezetvédelem, valamint az, hogy a gyermekednek minőségi, szép és strapabíró játékokat adj a kezébe, akkor ez a kis természetes és vidám sziget bizony neked való! Ha pedig ez még nem volna elég, még a szállítással is igyekszünk minél több terhet levenni a válladról, hiszen változatos szállítási módjaink közül valamelyik biztosan könnyen beilleszthető lesz a napirendedbe. Ha játékvásárláson töröd a fejed, tekintsd meg csodás termékeinket, és próbáld ki, milyen élmény nálunk vásárolni!

Miért fontos a finommotorika?

A modern kor anyukái megannyi nehézségnek vannak kitéve, még ha elsőre nem is tűnik úgy, hiszen mára már számos kényelmet biztosító termék létezik, és számos háztartási kis- és nagygép segíti az édesanya munkáját. Arról viszont nem szól a fáma, hogy a mennyire nehéz eligazodni, sőt még inkább ellenállni annak a nyomásnak, amit a fejlesztést presszionálók intéznek az édesanyák felé. 

Persze fontos a fejlesztés, de még fontosabb, hogy az a szülő, aki minden tőle telhetőt megtesz a gyermekéért, ne éljen állandó lelkifurdalással.

Így aztán csak nagyon indokolt esetekben kell valódi fejlesztésre járni, a többi gyermeknek pedig bőven elég az, ha játszik: erre valók a fejlesztőjátékok.

De miért is olyan fontos a finommotorika?

Azért, mert minden finom mozgásnak az alapja az a képesség, hogy a gyermek összehangoltan tudja végezni az apróbb mozdulatokat igénylő műveleteket, mint amilyen az evőeszközök használata, a cipőfűző bekötése vagy épp az írás.

Milyen játékkal fejlesztheted gyermekedet?

Persze mielőtt elhatalmasodik rajtad a nagy fejlesztési pánik, megnyugtatunk, nem kell hozzá más, csak néhány játék, amivel gyermeked gyakorolni tudja a különféle tapintási és fogási műveleteket. Mutatjuk is, hogy milyen játékokkal tudod észrevétlenül fejleszteni is a gyermeked!

  • Szivárványokkal, építőkockákkal, egyensúlyozó kavicsokkal már egész kicsi kortól mehet az ügyeskedés.
  • A krétával rajzolható fajátékot már nagyobbaknak érdemes adni, hiszen a kréta használata már magasabb fejlettséget igényel.
  • Az egyszerűbb kirakók már egy éves kortól adnak sikerélményt.
  • A golyós ügyességi játék a régi idők klasszikusa, amely egyben a koncentrációt is fejleszti.

A te gyermekednek melyik finommotorika-fejlesztő játék tetszene a legjobban? Ha már megvan, mehet is a kosaradba!

Hogyan válassz játékaink közül?

Ha a fentiek alapján már el is döntötted, melyik játékunkkal leped meg a gyermeked, akkor is érdemes egy gyors ellenőrzést tartani: vajon életkori ajánlás szerint is neki való? Ezt szűrőink segítségével könnyen ki tudod deríteni, ahogy azt is meg tudod szabni, hogy melyik gyártók milyen színű termékeit szeretnéd látni, és hogy mennyit szeretnél erre áldozni.

Ha mindezek ellenére mégsem vagy biztos a döntésedben, akkor kérdezd bátran munkatársainkat, hogy biztosan olyan játékot válassz, amelynek gyermeked örülni fog!

Az oldal tetejére