Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Fa építőkockák

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden olyan játéktípust, ami a fajátékok, fa építőkockák közé tartozik, amik persze már hosszú évtizedek, ha nem évszázadok óta kihagyhatatlan kellékei minden gyerekszobának. Természetesen az anyagát tekintve minden fa építőkockának a kínálatunkban a helye, így a gyermek nemcsak szabadon játszhat, de még a fák, az erdők szeretetét is sikerülhet becsempészni a szívébe. Persze az évek során a fa építőkockák is megannyi változásokon mentek keresztül, így kínálatunkban a legegyszerűbb változattól a legmodernebbig mindent megtalálsz! Tekintsd meg kínálatunkat, és vidd be a természetet a gyermeked szobájába!

Rendezés:

Színes fa építőkocka 50 db - Brik

5.500 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Sarkköri állatok puzzle kocka

4.450 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Natúr fa építőkocka 50 db - Brik

4.500 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Natúr fa építőkocka 70 db - Brik

6.500 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Színes fa építőkocka 100 db - Brik

9.500 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Színes fa építőkocka 70 db - Brik

7.500 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Kreatív építőkockák - Brik

8.500 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Graffaló puzzle fajáték - Bajo

8.100 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

A Vidám Játék webáruház megalakulásával azoknak a szülőknek szeretnénk segíteni, akik nagy gondot fordítanak arra, hogy a megfelelő minőségű játékot adják a gyermekeik kezébe. Az pedig, hogy mi számít megfelelő minőségnek, végtelenül könnyű meghatározni: készüljön természetes alapanyagból, ne tartalmazzon a gyermek egészségére és a környezetre káros anyagokat, valamint legyen strapabíró, hogy ne kelljen egy játékszert akár többször is megvenni. 

A webshopunkban található játékok mindegyik követelménynek megfelelnek, így nincs más dolgod, mint gyermeked életkora, fejlettségi szintje vagy épp a kedvenc játéktípusa szerint keresni, sőt még gyártók alapján is tudsz válogatni! Ha tervezel mostanában játékot vásárolni, akkor szerezz be tőlünk egy természetes és vidám játékot!

Mire jó a népszerű fajáték, a fa építőkocka?

A fa építőkocka talán az egyik leguniverzálisabb fajáték, hiszen akár kisfiúk, akár kislányok játszhatnak vele, és a felhasználásukat illetően valóban csak a gyermek és a vele együtt játszó felnőtt fantáziája szabhat határt.

Alkalmas mindenféle szerepjátékra és logikai játékra is, de egy kis képzelőerővel akár egy teljes birodalmat meg lehet vele teremteni. 

A természetes alapanyag és a szabad játék a legtöbb és legjobb, amit a gyermekednek adhatsz, hiszen így valóban a belső képeivel dolgozva tud játszani, ami rendkívül jó hatással lesz a lelkivilágára és a fejlődésére egyaránt.

Nézd csak meg a modern köntöst!

Ha azt hiszed, hogy a fa építőjáték egyenlő a natúr fajáték, fa építőkockák garmadával, akkor most jön egy kellemes meglepetés: ma már számtalan verzióban kapható a fa építőkocka, így kínálatunkban a következő változatokat találod meg, természetes alapanyagból készítve persze!

  • Fa egyensúlyozó kavicsok, amellyel a színek felismerése és a logikai készségek is gyakorolhatóak.
  • Krétával rajzolható fa fejlesztőjátékok, amelyek valóban egy egyedi világot adnak a gyermekednek.
  • Fapuzzle, amelyet kedves minták borítanak.
  • A rendkívül népszerű fajáték, a színes szivárvány is végtelen lehetőséget hordoz magában.
  • De persze a klasszikus natúr vagy színes fa építőkockákat is a kosaradba teheted, méghozzá különféle méretű csomagokban.

Ugye te sem gondoltad volna, hogy lehet egy egyszerű fajáték, a fa építőkocka ennyire izgalmas? 

Hogyan vásárolj játékot nálunk?

Ha úgy döntöttél, hogy gyermekednek fa építőkockát szeretnék vásárolni, akkor egy tapodtat se menj tovább, a legjobb helyen jársz! Csupán azt kell figyelembe venned a játék kiválasztásakor és kosárba helyezésekor, hogy mennyi idős a gyermeked, hiszen az életkor és a hozzá kapcsolódó fejlettségi szint nagyban meghatározza, hogy milyen típusú fa építőkockát választasz neki.

Legyen bármilyen korú is a gyermeked, biztosan találsz neki természetes és vidám játékot ebben a kategóriában is, ám ha nem vagy biztos a választásodban, ha kérdésed merülne fel az adott játékszerrel kapcsolatban, akkor keresd fel bátran a munkatársainkat, akik készséggel fognak segíteni neked!

Az oldal tetejére