Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játékok 8 év feletti gyerekeknek

Ebben a termékkategóriában találod meg minden olyan játékunkat, amelyek nehézségi fokuk és a szükséges fejlettségi szint alapján a 8+ éves korosztály, vagyis a nyolc éven felüliek számára készültek.

Bár alapvetően sok szülő esik abba a hibába, hogy a kisiskolásokról azt hiszi, hogy már nem szerez nekik örömet egy-egy játék, de szakemberek is megerősítik, hogy bizony még az alsó tagozatos gyermekeket is boldoggá teszi, ha új játékot kapnak. Ezekkel aztán akár az osztálytársakkal is tudnak játszani az iskolai szünetekben. Tekintsd meg kínálatunkat, és lepd meg kisiskolásod egy új játékkal!

Rendezés:

Golyópálya fajáték

14.880 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Jenga fajáték - Brik

6.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Amikor a Vidám Játék webáruházat létrehoztuk, az lebegett a szemünk előtt, hogy hatékony segítséget nyújtsunk azoknak a tudatos szülőknek, akik nem szeretnék, ha gyermekük kezébe silány minőségű játék kerülne. Ezért aztán webáruházunkban kizárólag természetes anyagokból készült játékokat találsz majd, így biztos lehetsz abban, hogy strapabíró és hosszú élettartamú játékra adtad ki a pénzed. További könnyebbséget jelent a vásárlás során, hogy többféle módon is kategorizáltuk a termékeket, így választhatsz játékot életkor szerint, játéktípus szerint, valamint az alapján is, hogy mit szeretnél a gyermekeden fejleszteni. Ha ez még nem lenne elég, többféle szállítási móddal is igyekszünk kedvezni neked! Próbáld ki, milyen a vásárlónknak lenni, nem fogod megbánni!

Játszanak még a kisiskolások is?

A mai kisiskolásokat sok szülő már sokkal komolyabbnak látja, mint az előttük lévő generációk hasonló korú gyermekeit. Amikor a gyerkőcök iskolába kerülnek, sokat komolyodnak, és kevésbé tűrik már el a babusgatást, szeretgetést, és sokszor tesznek úgy, mintha cikinek találnák azt, hogy valaki játszik.

Közben pedig, amikor nem figyeli őket senki, vagy amikor elfáradnak, előbújik a még mindig bennük élő gyermek, így levetve nagy iskolás szerepét, szívesen csusszannak vissza a gyerekkor biztonságába, és játszanak a régi, jól ismert játékokkal. No, meg persze azt sem veszik zokon, ha olykor-olykor egy új játékszerrel lepik meg őket a szülők.

Így aztán, ha éppen ötlethiányban szenvedsz, tekintsd meg a 8+ év kategóriájának a játékait!

Milyen játékot érdemes venni a 8+ év életkorú gyermeknek?

Persze még mindig érdemes előkapni a régi játékokat, hiszen az biztonságos és pihentető terepet nyújt a gyermek számára, így ha babázni, szerepjátékozni vagy épp kockázni, esetleg memóriakártyázni szeretne, bátran támogasd a törekvéseit, és ülj le vele játszani, ha azt igényli.

Ellenben érdemes olyan játékokat bevetni 8+ év felett, amik kicsit próbára teszik a képességeiket, azaz fejlesztik is őket.

Ilyen játék lehet példának okáért a Jenga, amit akár a felnőttek is szívesen játszanak. Ezzel a vicces és izgalommal teli játékkal észrevétlenül fejlődik a gyermek koncentrációs képessége, a logikai gondolkodása, és bőven lesz alkalma gyakorolni azt is, hogy végiggondolja, cselekedetének, lépéseinek milyen következményei lehetnek.  Ugye már a te ujjad is ég, hogy húzogathasd a téglákat a kis toronyból?

Hogyan vásárolj játékot nálunk? 

Ha meggyőződtél arról, hogy a helyes életkori kategóriában vagy, akkor bátran görgess bele a folyamatosan bővülő kínálatba! A termékekre kattintva még bővebb információt találsz, így el tudod dönteni, hogy valóban a gyermekednek megfelelő lesz-e a játék.

Ha mégsem tudsz választani, vagy kérdésed merül fel, fordulj bátran a munkatársainkhoz!

Az oldal tetejére