Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adam Toys játékok

Ebben a termékkategóriában csakis azokat a természetes és vidám játékokat találod, amelyek a lengyel Adam Toys játékmanufaktúra falai között kerültek gyártásra. A lengyel vállalat kizárólag természetes alapanyagok használatával állítja elő a klasszikus, ugyanakkor mégis modern játékait. Ha gyermekednek esztétikus, a mai ízlésvilágnak megfelelő játékot szeretnél vásárolni, amely közben a klasszikus játékok időtlenségét is magában rejti, akkor a legjobb helyen jársz. Válassz a csodás színekben pompázó erdei állatos fajátékok közül, és lepd meg gyermeked egy klasszikus, időtálló és strapabíró játékkal!

Rendezés:

Bowling erdei állatokkal fajáték

6.900 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Egyensúlyozó delfin fejlesztő fajáték

3.700 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Golyópálya fajáték

14.880 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Játékhangszer készlet

12.600 Ft 11.970 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Autók a lejtőn fajáték

7.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Kalapálós játék fakalapáccsal és fapaddal

5.900 Ft 5.605 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Egyensúlyozó rókás fajáték

4.900 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Nincs könnyű dolga annak a szülőnek, aki a mai, műanyagtól hemzsegő fogyasztói társadalomban nevel gyereket, és szeretné a legtökéletesebb játékokat a kezébe adni. Részint ezért is alapítottuk meg a Vidám Játék webáruházat, hogy az ilyen tudatos, fenntartható életmódot folytató szülőket segítsük az útjukon. Ehhez szerencsére jó pár partnert találtunk magunknak, akik hasonló szemlélettel készítik természetes alapanyagokból a játékaikat. 

Hogy minél könnyebben találd meg, amit keresel, tudsz gyártó, játéktípus, életkor és fejlesztendő terület szerint is szűrni, így valóban hatékonyan fogsz tudni vásárolni. Próbáld ki, milyen élmény játékot venni nálunk, és válaszd a számodra legkényelmesebb szállítási módot! Kellemes böngészést kívánunk!

Mit tud az Adam Toys?

Csakúgy, mint a korrekt játékgyártók, az Adam Toys is a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet tartja szem előtt, így vállalva minden európai uniós előírást a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva gyártja a modern köntösbe öltöztetett klasszikus játékait.

A lengyel vállalat büszke arra, hogy olyan időtálló játékokat tud átmenteni a modern korba, amik már száz évvel ezelőtt is rendkívül nagy népszerűségnek örvendtek a gyerekek között. Fából, szövetből és kartonból tudtak egyedit alkotni, amelyet ha gyermeked kezébe adsz, garantált lesz a hatalmas öröm!

Milyen játékokat találsz az Adam Toys kínálatában?

Az Adam Toys egyedi stílusú játékainak fő motívumát az állatok képezik. Minden játékukon visszaköszönnek a kedves, vidám kisállatok, akik bármely gyerekszoba méltó lakói lehetnek.

És hogy milyen játékok közül válogathatsz?

  • A kisebbek is játszhatnak a kirakókkal, a fakockákkal vagy a húzható állatokkal, de akár az erdei bowling is tud már egészen pici kortól örömet szerezni.
  • Totyogók szívesen rakosgatják egymásra a dominókat, az egyensúlyozó köveket vagy az állatpiramis darabjait.
  • Fiúknak szinte kötelező elem az autócsúszda, amely végtelen játéklehetőséget rejt magában.
  • Nagyobbaknak klassz ügyességi és türelemjáték a golyós ügyességi játék.
  • Minden korosztálynak tökéletesek a fából készült hangszerek, amelyek segítségével igazán vidám bulikat lehet csapni a négy fal között is.

Neked melyik Adam Toys természetes, vidám játék tetszik a legjobban?

Hogyan vásárolj játékot nálunk?

Ha már biztosan tudod, hogy az Adam Toys által készített állatos játékok nyerték el leginkább a tetszésedet, akkor már csak ki kell választani azt, ami igazán a gyermekednek való. 

Szűrj életkor szerint, hogy biztosan azt válaszd, ami sikerélményt fog okozni a gyermekednek, figyelembe véve a fejlettségi szintjét!

Természetesen válogathatsz ár és szín szerint is, de ha mégsem találnád azt, amit keresel, akkor fordulj bátran hozzánk, és segítünk neked!

Az oldal tetejére