Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >> << 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >>
4.300 Ft
Menny.:db

Gyöngyfűző fajáték erdei állatokkal

A gyöngyfűző játék egy olyan szórakoztató tevékenység, amelyben a gyerekek különböző színű és méretű gyöngyöket húznak át egy húrozóra vagy fűzőre. Ez a játék számos készség és képesség fejlesztésében segíthet a gyerekeknek.
Nem értékelt
Gyártó: Adam Toys
Szállítási díj: 1.350 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.
Gyártó
Adam Toys
Szín
színes
4.300 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az Adam Toys gyöngyfűző játékában a gyöngyök helyett állatfigurákat, számokat és különböző színes formákat fűzhetünk fel a fűzőre.

A gyöngyfűző játék egy olyan szórakoztató tevékenység, amelyben a gyerekek különböző színű és méretű gyöngyöket húznak át egy húrozóra vagy fűzőre. Ez a játék számos készség és képesség fejlesztésében segíthet a gyerekeknek. Íme néhány példa:

 • Finommotoros készségek: A gyöngyfűző játék során a gyerekek apró mozdulatokat végeznek, amikor a gyöngyöket a húrozóra húzzák. Ez fejleszti a finommotoros készségeiket, amelyek szükségesek az íráshoz, rajzoláshoz, öltözködéshez és más kézügyességet igénylő feladatokhoz.
   
 • Szem-kéz koordináció: A gyöngyfűző játék segít a gyerekeknek fejleszteni a szem-kéz koordinációt, mivel a gyöngyöket pontosan kell illeszteniük a húrozóra. Ez az készség különösen fontos a sporttevékenységek, a zenei hangszerek játékának és más kéz-szem koordinációt igénylő feladatok végrehajtásában.
   
 • Színek és minták felismerése: A gyöngyfűző játék lehetőséget nyújt a gyerekeknek arra, hogy különböző színű gyöngyöket használjanak és különböző mintákat hozzanak létre. Ez segíti a színek és minták felismerését, amelyek fontosak az esztétikai érzék és a vizuális megkülönböztetés fejlesztéséhez.
   
 • Koncentráció és türelem: A gyöngyfűző játékhoz szükség van a koncentráció fenntartására és a türelem gyakorlására. A gyerekeknek figyelniük kell a gyöngyök helyes fűzését, és időt kell szánniuk a kívánt minta vagy dizájn létrehozására. Ez segít fejleszteni a koncentrációs képességet és a türelmet.
   
 • Kreativitás és tervezési készség: A gyöngyfűző játék lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kreatívak legyenek és saját elképzelésüket követve alkossanak. Megválaszhatják a gyöngyök sorrendjét, kombinálhatják a színeket és létrehozhatnak egyedi mintákat vagy designt.

Anyaga: fa

A készlet 22 darabból áll: 21 fagyöngy és madzag.

Kor: 18 hónapos kor felett ajánlott

Csomagolás mérete: 24 x 24 x 2,5 cm

Gyöngy mérete: 3,5 - 4,5 x 2 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Ajánlott életkor 2-3 éves
Súly 430 gramm
Biztonsági tanúsítvány CE
Csomagolás mérete 7 cm x 7 cm x 1 cm
Fejlesztési terület finommotorika, kézügyesség, szem-kéz koordináció, türelem, kreativitás
Az oldal tetejére