Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Autópálya építő játékok

Ebben a termékkategóriában találod meg minden olyan természetes alapanyagokból készült vidám játékunkat, amelyekre a jövő nagy autósainak szüksége lehet. Aligha akad olyan fiú, aki ne imádná a járgányokat élete első évétől, de rengeteg kislány is szereti tologatni ezeket színes, vidám faautókat. Ha a gyermeked komolyan érdeklődik a járművek, az autópálya-építő iránt, és mindenből sztrádát, parkolóházat csinál, akkor itt a helyed!

Szép, színes, természetes anyagból készült autóinkkal egészen biztosan hatalmas örömet fogsz szerezni a gyermekednek! Válogass össze egy kedvére való szettet, és játékra fel!

 

Rendezés:

Autók a lejtőn fajáték

7.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Versenyautó fajáték (piros) - Bajo

8.400 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Vonatépítő szett fából - Bajo

19.800 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Versenyautó fajáték (ezüst) - Bajo

8.400 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

A Vidám Játék webáruházat azért hívtuk életre, hogy a tudatosan vásárló szülők, akik valóban minőségi játékokat szeretnének vásárolni, könnyebben és gyorsabban tehessék meg. Minden játékunk természetes alapanyagokból, többnyire fából készült, így a nálunk vásárló szülő biztos lehet benne, hogy azontúl, hogy időtálló játékot tesz a virtuális kosarába, még a bolygóért és a fenntartható életvitelért is tesz, hiszen vásárlásával nem támogatja a műanyag, sokszor silány minőségű játékok tömeggyártását, amelyek szinte kivétel nélkül a szeméttelepen végzik. Ha szeretnél igényes, szép és hasznos játékokat látni gyermeked kezében, akkor válogass kínálatunkból!

Természetes játékokat a gyerekeknek!

Szülőként nemcsak az a felelősségünk, hogy minden földi jóval elhalmozzuk a gyermekünket, hanem az is, hogy a bolygónkra gondolva tudatosan vásároljunk neki játékokat.

Egyre többen vallják azt a nézetet, hogy inkább legyen a gyermeknek kevesebb játéka, az viszont legyen igazán jó minőségű, amivel ráadásul még további hulladékot sem termelünk, így a fából készült játékok mindenképpen környezetbarát, fenntartható választásnak bizonyulnak.

Persze a biztonság is nagyon fontos, hiszen a legtöbb műanyag játékból itt-ott törnek le apró részek, amik aztán veszélyt is jelenthetnek gyermekünkre. Hogy ezt elkerüljük, érdemes mindig a természetes alapanyagot választani, akár autóból is!

A játékautó és az autópálya-építő alapkellék minden gyerekszobában!

Szerencsére egyre kevesebben ülnek fel arra a téves gondolatra, hogy az autó csak fiús játék lehet. Bár alapvetően fiúk játszanak vele jóval többet, számos kislány be tudja vonni a játékába, hiszen neki is épp úgy tetszik a szépen megfestett, fa gurulós autó, mint a fiúknak. 

Így aztán mind fiús, mind lányos szülők bátran válogatnak autóink közül:

  • Versenyautóink több színben kaphatóak, nagyon strapabíróak, így bármilyen versenyt, terepet és feladatot kibírnak, ami elé a gyerekek állítják őket.
  • A városi autóscsúszda megunhatatlan játék lesz minden lurkónak, hiszen nincs is annál izgalmasabb, mint végignézni, hogyan tud a kisautó egyetlen érintésre több emeleten át végigcikázni.
  • Nagyobbak akár a krétával megrajzolható autópálya-építőnek még nagyobb hasznát veszik, mert ott aztán már minden fronton szabadjára engedhetik a fantáziájukat. 

Látod, nem csak sima autókat kínálunk, hanem mesésen vidám autókat!

Hogyan válassz játékautóink közül?

Bár külön kategóriába gyűjtöttük az autóinkat és az autóval kapcsolatos játékokat, a szűrőket ugyanúgy beállíthatod. Válaszd ki a kedvenc színű járművet vagy épp a kedvenc gyártó autóját!

Az ár mint tényező mindenkinek fontos, így aszerint is tudsz szűrni, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó rászánni az aktuális játékvásárlásra.

Végül felhívjuk a figyelmed arra, hogy soha ne feledd el megnézni az életkori ajánlásokat, hogy nehogy olyan játékot tégy a kosaradba, amellyel a gyermeked nem tud majd mit kezdeni. Ha pedig úgy érzed, kérdeznél, munkatársaink készséggel fogadják érdeklődésedet!

Az oldal tetejére