Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lelin játékok

Ebben a termékkategóriában csakis azokat a természetes és vidám játékokat találod, amelyek a Lelin játékgyártó műhely falai között kerültek gyártásra. A játékgyártó vállalat főbb termékei fából készülnek, kínálatában háztartási eszközöket, konyhai szerepjátékokat, zenei készségfejlesztőket és építőjátékokat találunk. A cég a minőségi termékeiről és a környezettudatosságáról ismert, a világ számos országában forgalmazzák termékeiket. Biztosak lehettek benne, hogy számos biztonsági előírásnak megfelelve nem tartalmaznak a gyerkőcök számára káros anyagokat.

Rendezés:

Lelin fajáték - Fagyi stand

11.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

A Lelin fajáték márka a gyártás során a tartós minőségre helyezi a hangsúlyt, biztosítva ezzel, hogy termékeiket hosszú éveken keresztül lehessen élvezni. A Lelin játékok elősegítik a motoros készségek és a kézügyesség fejlesztését, és fantasztikusan darabjai lesznek bármely gyerekszobának. 

Filozófiájuk szerint a játék felfedezés, a felfedezés pedig tanulás.

A Lelin fejlesztőjátékai amellett, hogy szépek, serkentik a gyerekek fantáziáját és kíváncsiságát. E játékok mindegyike óriási játékértékkel és nagy vonzerővel bír a gyermekek számára. A termékeket úgy alkották meg, hogy a legapróbb részletekre is odafigyeltek tervezés közben. 

Az oldal tetejére