Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játékok 6 év feletti gyerekeknek

Ebben a termékkategóriában találod meg minden olyan játékunkat, amelyeket 6+ éves, vagyis hat éven felüli gyermekeknek ajánlunk. Mert bármennyire is tűnik nagynak egy nagycsoportos vagy egy alsó tagozatos gyermek, attól még igen élénken él benne a késztetés, hogy játszhasson!

Fontos, hogy ezeket az igényeket ne tagadjuk meg tőle, hiszen gyermekként még szüksége van a felhőtlen játékra. Az persze nem mindegy, hogy mivel játszik, ezért is ajánljuk figyelmedbe a hat éven felülieknek szóló természetes és vidám játékainkat. Válogass kedvedre, és lepd meg vele gyermeked!

Rendezés:

Golyópálya fajáték

14.880 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Jenga fajáték - Brik

6.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Ma már nem elég, ha egy üzlet termékeket árul. Ma már kell, hogy legyen mögötte egy üzenet, egy misszió, amivel az üzlet alapítói azonosulni tudnak. A Vidám Játék webáruház esetében ez az érték a fenntarthatóság és a gyermekközpontúság lett. Természetes alapanyagokból készült játékainkkal arról gondoskodunk, hogy ne terheljük felesleges hulladékkal a bolygónkat, míg gyermekközpontúságunk abban rejlik, hogy odafigyelünk minden területre, minden készségre és képességre, és azt esztétikus, kedves és vidám játékokkal segítünk fejleszteni. Ha úgy érzed, hasonló elvek szerint éled az életed, és szeretnél strapabíró játékot vásárolni a gyermekednek, akkor tekintsd meg kínálatunkat!

Tényleg játszik még egy hat éves gyermek?

Manapság olyan gyorsan nőnek a gyerekek, hogy kettőt pislogunk az óvoda első napján, és máris az általános iskolai tanévnyitón találjuk magunkat. Persze a valóságban nem ilyen gyorsan történnek a dolgok, de az biztos, hogy a köztes időszak nagyon is sokat változtat a gyermekünkön. Ha pedig ehhez még hozzávesszük a modern kor sajátosságait - mint például az internet, az okostelefonok és a közösségi platformok -, akkor bizony rájövünk, gyermekünk sokkal többet tud, mint mi azt hittük!

Persze ez nem kell, hogy automatikusan azt jelentse, a gyermekkor véget ért, hanem sokkal inkább jelzi azt, hogy milyen nagy a felelősségünk ebben az életkorban is. Ha a korának megfelelő játékokat adsz csemetéd kezébe, és megtanítod tudatosan használni az internetet, akkor még nagyon sokáig egy klasszikusan édes gyermeket kapsz viszonzásként.

Mutatjuk is, hogy mivel tudsz lekötni egy nagylányt vagy nagyfiút!

Milyen játékokat találsz a 6+ év kategóriában?

Természetesen ebben a kategóriában már régen nem az édes plüssöket és a kicsiknek való egyszerűbb játékokat találod, hiszen itt már előkerülnek a 6+ éves gyerekek fejlettségére apelláló játékok is.

Megunhatatlan ügyességi játék a Jenga, amit akár közösen is játszhattok, így bármilyen unalmas délutánt izgalmakkal teli időszakká varázsolhattok.

Mindenképpen érdemes a gyermekek újonnan megszerzett tudását is bevonni a játékba, így például a számokkal és szimbólumokkal foglalkozó játékok tovább erősíthetik a már megszerzett tudást, valamint életben tartják a tudás iránti vágyat.

Készen állsz egy klassz és örömteli közös játékra a gyermekeddel? Mutasd meg neki a természetes és vidám játékaink segítségével, hogy játszani mindig és mindenkor lehet, és kell is!

Hogyan válassz a játékaink közül?

Természetesen itt már a korhatáros ajánlást nem kell figyelned, hanem sokkal inkább arra kell helyezned választáskor a hangsúlyt, hogy a gyermeked mivel szeret játszani, milyen színvilágot preferál, és melyik játéktípussal tudja magát legjobban lekötni. Vannak, akik csak állatokkal szeretnek játszani, akadnak olyanok, akik teljesen bele tudnak feledkezni az építőkockák világába, míg megint mások az autókért rajonganak.

Neked kell tudnod, hogy mivel tudsz örömet szerezni gyermekednek, ám ha mégis kérdés fogalmazódna meg benned, fordulj hozzánk bizalommal!

Az oldal tetejére