Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Figyelem, emlékezet

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden olyan játékot, amelyek a figyelmet és az emlékezetet hivatottak fejleszteni, ami a kisgyermekek esetében legendásan rossz. Persze nincs ezzel semmi baj, hiszen az évek előrehaladtával ez csak fejlődni fog, de te magad szülőként is sok mindent tehetsz érte.
Számos olyan játék létezik ugyanis, ami a figyelem, emlékezet és a koncentráció fejlesztésére való, így ha azt érzed, gyermekednek jól jönne egy-két ilyen játék, akkor tekintsd meg folyamatosan bővülő kínálatunkat, és válassz az életkorának megfelelő játékot! Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk!

 

Rendezés:

Egyensúlyozó delfin fejlesztő fajáték

3.700 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Autók a lejtőn fajáték

7.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Multifunkciós járássegítő kocsi fából

38.900 Ft 29.610 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Versenyautó fajáték (piros) - Bajo

8.400 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Óra tanító mackós fajáték

1.350 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Egyensúlyozó Kavicsok fejlesztő fajáték

5.600 Ft 5.320 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Állatos fa memóriafejlesztő játék - Bajo

11.500 Ft 10.925 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Lelin fajáték - Fagyi stand

11.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

A Vidám Játék webáruház a megalakulása óta azt tekinti legfőbb küldetésének, hogy azok a tudatos szülők, akik egyszerre szeretnének jót tenni a gyermekükkel és a bolygóval, semmiképpen se legyenek gondban, és ne kelljen kompromisszumot kötni sem. Természetes anyagokból készült játékaink nemcsak óvják a Földet, amin élünk, de fejlesztik és szórakoztatják is gyermekeinket. Igyekszünk minél célzottabban segíteni, így korosztályra, játéktípusra és fejlesztendő területre is tudsz szűrni játékaink között. Szülőként az már csak hab a tortán, hogy számos szállítási mód közül választhatsz, ugyanis így szeretnénk megkönnyíteni számodra a sokszor nem egyszerű kisgyermekes életet! 

Miért érdemes fejleszteni a figyelmet és az emlékezetet?

Talán nincs is nagyobb ellensége egy kisgyermeket nevelő szülőnek, mint a figyelmetlenség, a koncentráció teljes vagy részleges hiánya, vagy akár a memória alulműködése.

Hány és hány kellemetlen helyzetet el tudnánk kerülni, ha a gyermekünk odafigyelne ránk, vagy arra, amit csinál, sőt akár ha csak emlékezne arra, hogy mit mondtunk a homok dobálásáról!

Persze ne örülj nagyon, semmi sem megy könnyen, de ha odafigyelsz, akkor hamarabb elérheted, hogy gyermeked megfelelően tudjon összpontosítani, és hogy azt se felejtse el, amit öt perccel korábban kértél tőle.

Mire van szükség ahhoz, hogy ezt elérd? Semmi másra, csupán néhány kedves színes természetes és vidám fejlesztőjátékra!

Milyen játékot válassz?

Persze egy percig sem állítjuk, hogy könnyű dolgod lesz, amikor választani szeretnél, de talán a legjobb opció mégiscsak az, ha szépen lassan beszerzel minden olyan játékot, ami a fejleszti a következőket: figyelem, emlékezet.

  • Memóriajáték: Talán mondanunk sem kell, de ennél jobban aligha fejleszti bármi is a koncentrációs és emlékezőképességet.
  • Egyensúlyozó kavicsok: A használata szintén összpontosítást igényel, így minden gyerek polcán ott a helye!
  • Piramis építőjáték állatokkal: Funkcióját tekintve ugyanazt tudja, mint az egyensúlyozó kavicsok, de külleme miatt talán mégis örömtelibb időtöltést nyújt, ha állatot állat hátán látunk.
  • Dominó: Kell-e annál nagyobb kitartás, figyelem és összpontosítás, mint hogy szép sorban a dominó összes elemét módszeresen felállítsd csak azért, hogy lásd, milyen szépen és szabályosan dőlnek el?

Szerinted a gyermeked melyik játékot élvezné leginkább? Kosárba vele, most azonnal!

Hogyan vásárolj a figyelmet, emlékezetet fejlesztő játékaink közül?

Elsősorban mindenképpen azt javasoljuk, hogy vedd figyelembe az életkori ajánlásokat, sok kellemetlen perctől kíméled meg ezzel magadat és gyermekedet is.

Természetesen ebben a kategóriában is tudsz szűrni színre, árra és gyártóra, így igazán le tudod szűkíteni azt a kört, ami belefér a költségvetésedbe, valamint a te és a gyermeked preferenciájába. 

Persze könnyen előfordulhat, hogy nem tudsz választani, de megnyugtatunk, akkor sincs minden veszve, csupán annyi a teendőd, hogy keresd fel munkatársainkat, és ők készséggel segítenek neked a megfelelő játék kiválasztásában.

Az oldal tetejére