Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >> << 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >>

Fa játékállatok

Ebben a termékkategóriában találod meg minden fa játék állatunkat, amelyek minden gyerekszoba elengedhetetlen kellékei, hiszen melyik kisgyerek ne szeretne színes-kedves faállatokkal tevékenykedni? A fa játék állatok, állatkák végtelen lehetőséget biztosítanak, így életkortól függetlenül mindig kapóra jönnek, és nemcsak szórakoztatják a gyermekeket, de észrevétlenül fejlesztik is őket. Az pedig, hogy fából készültek, már csak hab a tortán! 

Tekintsd meg kínálatunkat, és válassz fa játék állataink közül, és okozz örömet a gyermekednek a természetes és vidám játékainkkal!

Rendezés:

Dinoszauruszok fajáték szett - Bajo

15.500 Ft 14.725 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. december 06.

Egyensúlyozó delfin fejlesztő fajáték

4.200 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.

Tologatható tacskó fajáték (natúr) - Bajo

6.800 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. december 06.

Imbolygó pingvin fajáték - Bajo

7.200 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.

Húzható bambuszróka fajáték

5.160 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.

Erdei állatok hűtőmágnes szett

4.750 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.

Halfogó ügyességi fajáték

6.200 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.

A Vidám Játék webáruház már alapításakor azt tűzte ki célul, hogy minél jobban kedvezzen azoknak a környezettudatos és válaszkész szülőknek, akik a legjobbat szeretnék megadni a gyermekeiknek. Ezért aztán több fronton is igyekszünk segíteni: csak és kizárólag természetes alapanyagú játékokat forgalmazunk, sőt játékainkat kereshetővé tettük játéktípus, életkor és fejlesztendő terület szerint is, így minél hatékonyabban és célzottabban tudsz vásárolni, hogy a fennmaradó idődben inkább pihenj vagy játssz a gyermekeddel! Hasonlóan fontos szempont a szállítás módja is, ebben is igyekszünk a lehető legrugalmasabbak lenni, hogy ne okozzunk logisztikai problémákat a családodnak! Tégy egy próbát velünk, nézd meg, milyen nálunk vásárolni!

Mire jók a fa játék állatok, állatkák?

A fa játék állat pontosan az a játék, ami soha, de soha nem fog kimenni a divatból. Már száz esztendővel ezelőtt is játszottak vele, és feltehetően száz év múlva is fognak.

Míg babád az első bizonytalan lépéseket teszi meg, egy tologatós faállat tökéletes társ lehet, majd később, az építgetős korszakban is kapóra jönnek az állatok, emlékezzünk csak a brémai muzsikosokra! Aztán hihetetlen gyorsan eljön a szerepjátékok ideje, amikor a gyerkőc akár egymaga, akár a kis társai vagy a szülők segítségével eljátszik különféle szerepeket az állatokkal.

Nemcsak a szín és a vidám megjelenés varázsolhatja el a gyermeked, ugyanis ha ügyes vagy, klasszikus és modern gyerekdalokkal, mondókákkal és versikékkel is összekötheted a fa játék állatokat, állatkákat, így egyszerre akár több készségét is fejlesztheted a csemetédnek, miközben vidáman mókáztok!

Milyen állatok közül tudsz válogatni?

Természetes és vidám fa játék állataink egész sokféle változatban várnak arra, hogy hazavigyétek és befogadjátok őket.

Választhatsz tologatós faállatkák közül, vásárolhatsz imbolygó állatot, amely még az apró kezekbe is kitűnően beleillik, válogathatsz egyenként is faállatot, de akár szettben is a tiétek lehet az erdő, a szavanna és a dzsungel összes lakója.

Persze akár kirakóként vagy egyensúlyozó készletben is megleled a faállatkáinkat, így a nagyobbak sem maradnak ki a jóból!

Hogyan vásárolj játékot nálunk?

Ha állatmániás gyermeked van, akkor a legjobb helyen jársz, el ne kattints innen! Csupán annyit javaslunk, hogy állíts be pár szűrőt.

Az életkor szerinti szűrőt javasoljuk leginkább, mégpedig azért, hogy biztosan olyan fa játék állattal lepd meg a gyerkőcöd, ami az életkora és a fejlettségi szintje szerint neki való. Persze, ha van kedvenc állat, akkor annak kérdés nélkül a kosárban kell landolnia, ugyanakkor ha fontos a szín, akkor aszerint is tudsz keresni, így akár konkrét színt, akár minden színt szeretnél az állatokkal bemutatni, arra is van lehetőséged.

Ha mégsem találnád, amit keresel, vagy nem vagy teljesen biztos a döntésedben, fordulj bátran munkatársainkhoz!

Az oldal tetejére