Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Szerepjátékok

Ebben a termékkategóriában találsz minden olyan terméktípust, amellyel a gyermeked a szerepjátékok iránti vágyát tudja kielégíteni. Mert elég hamar eljön az az időszak, amikor a tőled, tőletek látott mintákat beleveszi a játékaiba, éppen ezért fontos, hogy kellő időben gondoskodj arról, hogy el tudja játszani a vásárló vagy épp a boltos szerepét.

Kínálatunkban csak és kizárólag természetes alapanyagból készült játékokat fogsz találni, és garantáltan úgy fogod magad érezni, mintha egy menő hiper-szupermarketben járnál! Pakold hát meg a kosarad, és irány a gyerekszoba a szerzeményeiddel együtt!

Rendezés:

Babaház - fából készült nagy méretű

16.950 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Álomcukrászda szett fajáték

19.450 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Erzi fajáték - Színes tojások tartóban

3.200 Ft
(1)
Várható szállítás: 2024. március 08.

Játékfűnyíró fajáték

18.800 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Repülő fajáték menta - Bajo

6.400 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Minden tudatos szülő tudja, hogy sokkal klasszabb érzés természetes alapanyagból készült játékokkal játszani, mint silány minőségű, sokszor kétes eredetű műanyagból készült játékokat adni a gyerek kezébe, és igen sokszor a szájába is. Mi, a Vidám Játék webáruház alapítói azért hoztuk létre a vállalkozásunkat, hogy ezeket a szülőket segítsük, hogy ők a lehető legjobb minőségű gyerekjátékokat vásárolhassák meg. Sőt, még abban is segítünk eligazodni, hogy melyik életkorban melyik játék ajánlott, vagy hogy milyen játékokkal tudod a gyermeked különféle készségeit fejleszteni, persze csak természetesen és vidáman. Tekintsd meg kínálatunkat, és szerezz be mindent, ami gyermekedet boldoggá teszi!

Miért jók a szerepjátékok?

Többek között azért, mert a gyerekek a számukra teljesen elérhető hétköznapi élethelyzeteket használják fel a játékaikban, és míg a mindennapokban észrevétlenül tanulnak tőlünk főzés, vásárlás során, addig teljesen természetesen törnek elő belőlük az általunk használt mondatok, amelyeket akár a közértben, akár étteremben mondunk. 

Így aztán, sokszor úgy, hogy nem is tudunk róla, az életre neveljük őket, amiket aztán ők a saját társaikkal, barátaikkal tovább gyakorolnak.

Ezért aztán roppant fontos, milyen példát mutatunk, hiszen a mi mondataink fognak visszaköszönni a gyermekeink szájából!

Sőt, szerepjátékkal akár nehezen megélt helyzeteket is feldolgozhattok, így segíthetsz gyermekednek a megküzdéssel is!

Mivel tudod legjobban segíteni a gyermeked?

Természetesen azzal, hogy olyan eszközöket, vagyis játékokat adsz a kezébe, amelyekkel tökéletesen el tudja játszani az adott élethelyzeteket. Fontos persze, hogy ezek természetes alapanyagú játékok legyenek a szerepjátékokhoz, melyekből nálunk rengeteget találsz.

Lépj be a természetesen vidám és kiválóan felszerelt szupermarketünkbe, és válogass kedvedre:

  • zöldségeink, gyümölcseink,
  • pékáruink,
  • reggeliző vagy süteménykészítő szettjeink közül,
  • vagy akár idegen országok kulináris válogatásaiból, legyen az francia, amerikai konyha vagy épp olasz!

Láthatod, nálunk egy szerepjátékra vágyó gyermek sem marad éhen! Nincs olyan élelmiszer, amit nálunk ne tudnál beszerezni, idénytől függetlenül!

Hogyan vásárolj nálunk játékot?

Ha biztos vagy abban, hogy jó helyen jársz, és gyermeked már valóban érett ezekre a játékokra, akkor érdemes egyszerre több tételt is a kosaradba tenni, leginkább olyan ételeket, amelyekkel a gyermeked nap mint nap találkozik odahaza is, hiszen csak olyan játék ennivalókkal tud kezdeni valamit, amit fel is ismer a saját tányérjáról.

Ha pedig már profi boltos és/vagy konyhafőnök a gyermeked, akkor teljes készletekkel is kedveskedhetsz neki, hogy össze tudjon dobni egy villásreggelit vagy egy muffint!

Ha pedig vásárlás közben kérdésed merül fel, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Az oldal tetejére