Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Játéktípusok

Ebben a termékkategóriában nagy segítséget nyújtunk neked abban, hogy minél hamarabb megtaláld azt a természetes játékot, amit keresel. Nyolc játéktípust hoztunk létre, amelyek azt hivatottak elősegíteni, hogy célirányosan tudj választani a különféle játéktípusok közül, függően attól, hogy gyermeked életkorának, fejlettségi szintjének és érdeklődési körének melyik felel meg.

Ha tehát pontosan tisztában vagy azzal, hogy miért látogattál el a webshopunkba, milyen játékkal szeretnéd meglepni gyermekedet vagy az unokádat, akkor a legjobb helyen jársz, pontosan egy kattintásnyira a céltól! 

Rendezés:

Babaház - fából készült nagy méretű

16.950 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Álomcukrászda szett fajáték

19.450 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Golyópálya fajáték

16.880 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Bowling erdei állatokkal fajáték

7.400 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Játékhangszer készlet

14.200 Ft 12.780 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Egyensúlyozó delfin fejlesztő fajáték

4.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Erzi fajáték - Színes tojások tartóban

3.200 Ft
(1)
Várható szállítás: 2024. március 08.

A Vidám Játék webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy könnyebb legyen a tudatos szülőknek, nagyszülőknek a megfelelő játékok beszerzése. Ma már alapvető elvárás, hogy minél természetesebb anyagokból készüljenek a játékok, hiszen az ökológiai lábnyomunk csökkentése rendkívül fontos minden gondolkodó ember számára, így játékaink jobbára fából készültek, így rendkívül strapabíróak is, ami egy játék esetében igencsak fontos tényező. Ha jót szeretnél tenni a gyermekeddel és a bolygónkkal, válassz játékaink közül! 

Örök dilemma: milyen játékot kapjon a gyerek?

Ki ne ismerné azt a visszatérő motívumot egy-egy ünnep előtt, amikor napokon, heteken keresztül lázasan töri a fejét a szülő vagy a nagyszülő, hogy milyen játékot is kapjon a gyermek. Ilyenkor jönnek mély sóhaj kíséretében a “De hát mindenféle játéka van már!” közhelyek, és csak tovább ront a helyzeten, hogy egyre idegesebbek és tehetetlenebbek vagyunk a saját tanácstalanságunk közepette.

Sok esetben az jelenti a legnagyobb nehézséget, hogy nem is tudunk egy-egy játéktípus létezéséről, ezért is tartottuk fontosnak, hogy a különféle természetes és vidám játékaink típus szerint is kereshetőek legyenek.

Mutatjuk is, hogy mik várnak rád a virtuális üzletünk polcain!

Milyen játéktípusok közül választhatsz?

Alapvetően nyolc nagy csoportot különböztetünk meg, amiket itt és most sorra is veszünk!

Autópálya építő: Minden autórajongó álma, hogy megépíthesse a saját autópályáját vagy épp a parkolóházát, egészen kicsi kortól hasznos ajándék lehet!

Fejlesztő fajátékok: Segítségükkel játékosan taníthatod gyermekedet, hogy egyre ügyesebb legyen a mozgása, a gondolkodása vagy épp a szociális érzékei.

Guruló fajátékok: A gyerekek duzzadó energiáját hivatott kihasználni ez a játéktípus, amelyet futva még viccesebb húzni és tolni!

Játékhangszerek: Érdemes minél korábban hangszert adni a gyerek kezében, hiszen a zene maga is kincs, és rengeteg előnnyel jár, ha a gyermek zenél és zenét hallgat.

Szerepjátékok: Fontos stációja a gyermek fejlődésének, hogy a boltos vagy épp a szakács szerepébe képzelje magát, ehhez mindent biztosítunk webáruházunkban!

Építőkockák: Örök játékszer, ami a végtelen lehetőséget rejti magában, használatának csupán a fantázia szab határt!

Fa játékállatok: Számtalan lehetőséget kínálnak a csodásan elkészített fa játékállatok, gyűjtsétek össze mindet!

Plüssfigurák: Melyik az a gyerek, aki ne szeretne odabújni egy pihe-puha plüsshöz? Hát persze, hogy nincs olyan, ezért minden gyereknek kell legyen pár kedvenc plüssállata!

Hogyan vásárolj játékot?

Ha tudod, hogy milyen játéktípust keresel, akkor kattints az adott típusba, ha viszont már ott jársz, akkor feltétlenül ellenőrizd, hogy az életkornak megfelelő játékot válaszd az adott típuson belül. Persze tudsz színre, árra és gyártóra is szűrni, de a legfontosabb tényező mégiscsak az, hogy a gyermeked fog-e tudni játszani az adott játékkal. 

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik játékkal teszel jót a gyermekednek, akkor kérd bátran munkatársaink segítségét!

Az oldal tetejére