Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Játékhangszerek

Ebben a termékkategóriában találod meg összes termékünket, amely a játék hangszerekhez tartozik. Kínálatunk folyamatosan bővül, mivel a játék hangszerek olyan játéktípust képviselnek, amelyet szinte korhatár megszabása nélkül lehet használni: hiszen ki ne örülne egy jó kis közös muzsikálásnak!

A zene, a zene szeretete és kiváltképpen az örömzene közelebb hozza egymáshoz az embereket, így akár egy nyűgös délutánt is megmenthet pár igényesen megalkotott, természetes alapanyagokból készült hangszer. A jó hangulat az alap, a hab a tortán pedig az, hogy közben fejlődik a gyermeked. Ha neked nincs még hangszered, szerezz be párat most azonnal! 

Rendezés:

Játékhangszer készlet

14.200 Ft 12.780 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Játékgitár állatmintás fa játékhangszer

11.900 Ft 10.710 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Rumbatök rókás fa játékhangszer

2.450 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Furulya fa játékhangszer

4.900 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Furulya nyuszis játékhangszer

3.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Lelin fajáték - Zenei asztal

11.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Hangszer készlet gyerekeknek

14.500 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Furulya rókás játékhangszer

3.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Szájharmonika játékhangszer

4.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Szájharmonika játékhangszer - rókás

2.700 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

A Vidám Játék webáruház azt a célt tűzte ki maga elé a megalakuláskor, hogy olyan szülőknek könnyítse meg a dolgát, akik tudatosan nevelik a gyermekeiket, nagy körültekintéssel választanak számukra játékokat, miközben arra is odafigyelnek, hogy olyan játékokat adjanak a gyermek kezébe, ami természetes alapanyagokból készült. Az ilyen játék nemcsak tartós, de még a bolygónkat is óvja a feleslegesen magunk után hagyott ökológiai lábnyomtól. Mi tehát ezeknek a szülőknek próbálunk segíteni a széles játéktípus választékunkkal és a különféle szállítási módokkal, melyek a kényelmet hivatottak tovább biztosítani. Ha játékvásárláson töröd a fejed, tégy egy próbát velünk!

Miért jó a zene?

Talán nem is kell olyan mélyen belegondolni, elég, ha csak visszaidézed a legutóbbi koncertélményedet, amikor sok száz vagy akár ezer emberrel együtt hallgattad a kedvenc zenédet, miközben teli torokból üvöltötted a szöveget. Nos, ezért jó a zene!

A gyermekeddel épp ugyanezt teszi: örömöt okoz, feszültséget csökkent, ritmusérzéket fejleszt, közösségi élmény részesévé teszi és csapatmunkára ösztökéli.

Ki ne látott volna olyan családot, akik instant zenekarrá alakultak, és a legkisebb családtag felügyelete alatt muzsikáltak, amíg csak bírták? Ezek örök emlékek, amiket ha a magyar gyermekversek és gyermekdalok legjobbjaival fűszerezel, olyat adsz a gyermekednek, amit soha életében nem fog elfelejteni. Ugye a te fejedben is ott kúsznak az ismerős dallamok, amiket a saját, régmúlt gyermekkorodból tudsz felidézni?

Milyen játék hangszerek közül választhatsz?

Azért, hogy minden zenész és énekes megtalálja a saját útját, számos hangszerrel készültünk a jövő nagy zenei tehetségeinek. Mutatjuk is, miket tudtok bevetni a turnétokon!

Gitár: melyik az a gyerek, aki életében legalább egyszer ne léggitározott volna? Bár vannak erre már külön fesztiválok, azért mégiscsak klasszabb érzés valódi játék hangszeren pengetni a húrokat.

Rumbatök: ez a csörgőre hasonlító kis hangszer már egészen kis kortól a gyermekek kedvence, hiszen teljesen elvarázsolja őket a tudat, hogy saját maguk tudnak hangot csiholni!

Tamburin (csörgődob): szintén egészen kis kortól bevethető, így még a legkisebbek is biztosan nagy zajt tudnak csapni, vagyis inkább zenét!

A ti zenekarotokból melyik természetes és vidám játék hangszer hiányzik? Itt az ideje beszerezni, ugye?

Hogyan vásárolj játék hangszert?

Elsőként mindenképpen vedd figyelembe az életkori ajánlásokat, hogy biztosan olyan játék hangszer kerüljön a gyermeked kezébe, amit önállóan és boldogan meg tud szólaltatni egyedül is. 

Ezen felül ki tudod választani a kedvenc színvilágot, sőt, azt is eldöntheted, hogy mennyit vagy hajlandó a zenekar menedzsereként és szponzoraként a hangszerekre áldozni.

Ne feledd, egy jó kis örömzene minden pénzt megér, ahogy a gyermeked arcán elterülő mosoly is!

Ha esetleg nem találnád, amit keresel, kérdezd bátran munkatársainkat!

Az oldal tetejére