Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Guruló fajátékok

Ebben a termékkategóriában találod meg a természetes és vidám játékainknak azt a típusát, amelyek a guruló fajátékok csoportjába tartoznak. Az első pár hónap szemlélődése után minden gyermek eljut abba a stádiumba, amikor a járást segítő, imitáló játékok szórakoztatják a legjobban. A guruló fajátékok erre tökéletesen alkalmasak.

Ha gyermeked most kezdi felfedezni a helyváltoztatás örömét, akkor feltétlenül adj a kezébe guruló fajátékot, amely örömteli pillanatokat fog neki okozni, miközben figyeli a színes, mozgó kis faállatkákat. Hagyd, hadd fedezze fel a mozgás örömét, és tanulmányozza, mi hogyan történik a mozgás során!

 

Rendezés:

Golyópálya fajáték

14.880 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Autók a lejtőn fajáték

7.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Tologatható tacskó fajáték (natúr) - Bajo

6.800 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. március 31.

Játékfűnyíró fajáték

18.800 Ft 16.920 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Imbolygó pingvin fajáték - Bajo

7.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Versenyautó fajáték (piros) - Bajo

8.400 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Húzható bambuszróka fajáték

4.500 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Vonatépítő szett fából - Bajo

19.800 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Repülő fajáték menta - Bajo

6.400 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Örömmel figyeltük az alakuló trendet, amely szerint a szülők egyre jobban fordulnak a természetesség felé, már ami a gyerekjátékokat illeti. Ám mivel azt is láttuk, hogy mennyire nincs egyszerű dolguk a fenntartható életmódot támogató szülőknek, ezért gondoltunk egyet, és létrehoztuk a Vidám Játék webáruházat, ahol minden olyan természetes játékot megtalálsz, ami kiválóan szórakoztatja a csemetéd, miközben észrevétlenül fejleszti is. Sőt, még a környezetet is óvni tudod velük, hiszen olyan alapanyagból készültek, amelyek szinte egyáltalán nem szennyezik a bolygót. Ha éppen játékvásárlás előtt állsz, tekintsd meg kínálatunkat, és válassz gyermekednek megfelelő játékot, amit változatos szállítási módokkal juttatunk el hozzád, hogy minél gördülékenyebb legyen a vásárlás!

Miért szórakoztatóak a guruló fajátékok?

Szülőként élénken figyeljük gyermekünk összes mozgását. Rajongva örülünk a helyzet-, majd később a helyváltoztatásoknak is. Természetesen gyermekünk is velünk együtt örül, hiszen neki is hatalmas élmény, hogy hasról hátra tud fordulni, hogy tud kúszni-mászni, nem beszélve az első ingatag lépésekről. 

Talán épp ezért is találják a gyerkőcök annyira szórakoztatónak, ha olyan játékokkal tudnak játszani, amelyek maguk is mozgásra képesek, sőt, ők tudják azokat mozgásba lendíteni, akár tolva, akár húzva.

Azt megfigyelni, hogy hogyan gyakorolnak hatást már tárgyakra, egyszerűen felér egy varázslással, ha pedig mindezt olyan játékszerekkel tudja megtenni a gyermekünk, amely szemet gyönyörködtető és strapabíró, akkor biztosak lehetünk benne, hogy hosszú időre biztosítottuk a kedvenc játékát!

Milyen játékok tartoznak ebbe a kategóriába?

Mutatjuk is a felhozatalt!

Guruló állatok: hosszú, vidám pillanatokkal teli játék vár gyermekedre, amennyiben tologatható faállatkával leped meg!

Guruló autók: az autók szerelmesei itt különösen előnyös helyzetben vannak, lévén minden autó gurul, még a fából készült is!

Húzható állatok: melyik gyerkőcöt ne szórakoztatná, hogy egy kedves róka követi, miközben tipeg, totyog vagy éppen már szalad? Tökéletes játék, amely azonban elég helyigényes!

Autók a lejtőn: kiváló játék azoknak a lurkóknak, akik oda meg vissza vannak az autókért, és már egész ügyesen tudják irányítani a finommozgásukat.

Te tudod már, melyik guruló fajátékot választod gyermekednek?

Hogyan válassz játékot a gyermekednek?

Ahogy az lenni szokott, most is felhívjuk a figyelmed, hogy a játéktípuson belül is ügyelj arra, hogy mi az, ami életkor szerint a gyermekednek ajánlott, és mi az, amihez adott esetben még túl fiatal.

Ezen felül természetesen meg tudod adni az anyagi határokat, sőt, kereshetsz szín és gyártó szerint is, de ha gyermekednek van kedvenc állata, akkor máris célirányosan tudod görgetni a termékeink listáját.

Ha mégis elakadnál a virtuális polcaink böngészése közepette, fordulj munkatársainkhoz segítségért!

Az oldal tetejére