Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játékok 0-2 éves korú gyerekeknek

Ebben a termékkategóriában találod minden olyan természetes alapanyagú vidám játékunkat, amelyekre a gyermekednek élete első két éve során szüksége lesz. Mert rengeteg játékra lesz szüksége 0-2 év között, abban biztos lehetsz! Amint elkezdi felfedezni a világot, rájön, mennyire izgalmas minden, és mohó érdeklődéssel fordul majd minden felé. Itt domborodik ki a te felelősséged szülőként, hiszen a te feladatod lesz az, hogy minőségi, természetes játékokkal lásd el, amelyek szórakoztatva tanítják, fejlesztik úgy, hogy közben a gyermeked nagyszerűen érzi magát.

Tekintsd meg vidám játékainkat, és szerezz be párat, amivel babádnak biztosan örömet fogsz okozni!

Rendezés:

Autók a lejtőn fajáték

7.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Tologatható tacskó fajáték (natúr) - Bajo

6.800 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. március 31.

Kalapálós játék fakalapáccsal és fapaddal

5.900 Ft 5.605 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Sarkköri állatok puzzle kocka

4.450 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Imbolygó pingvin fajáték - Bajo

7.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

A Vidám Játék webáruház azért jött létre, hogy megkönnyítse a szülők, nagyszülők számára a játékvásárlást. Persze nem akármilyen játékok mellett tettük le a voksunkat, hiszen abban hiszünk, hogy minél természetesebb anyagból készül egy játék, annál jobb a gyermeknek és természetesen a bolygónak. Hiszünk abban, hogy egyre többen mondanak nemet a harsány, hamar tönkremenő játékokra, és mind többen szavaznak a természetes alapanyagokból készült, időtálló játékokra. Változatos szállítási módokon igyekszünk minél több családhoz eljuttatni vidám játékainkat, hogy minél több boldog gyerkőc legyen a világban!

Mire figyelj, amikor a babádnak játékot választasz?

Túl a negyedik trimeszteren, amikor a babád már kissé beleszokott a földi életbe, elkezd figyelni a külvilágra. Látni fogod, amikor elkezd érdeklődni, nézelődni, amikor kis szemecskéivel élénk figyelemmel követ mindent, ami körülötte történik. Ekkor érkezik el annak az ideje, hogy játékokat helyezz úgy, hogy láthassa, és amikor már mozogni is tud, el is érhesse őket.

Itt viszont nagyon nagy a szülői felelősség, hogy csak és kizárólag bevizsgált játék kerüljön a gyermek közelébe, hiszen az első időszakban szinte minden a szájában landol. Éppen ezért csak olyan játékokat adj neki, amelyek nem tartalmaznak apró, könnyen leváló darabokat, lepergő festéket, vagyis törekedj a minőségi játékok vásárlására!

Milyen játékot végy élete első két évében, 0-2 év között?

Persze a minőségen túl fontos azt is gondosan kiválasztani, hogy milyen típusú játékot adunk a babánknak, hiszen nem minden való a két év alattiak kezébe. Mutatjuk, mit érdemes választanod!

  • A plüssállatok minden korban jöhetnek, hiszen színes, kedves puhaságuk mindenkit lenyűgöz.
  • A faállatok, különösen ha mozognak, egy éves kor felett kitűnő szórakozási és tanulási lehetőséget biztosítanak.
  • A szivárványok, a kirakók és az egyensúlyozó kövek mind-mind játszva tanítják gyermekünket, és egyben gondoskodnak arról, hogy fantáziájuk szabadon szárnyalhasson.
  • Zenélni sosem lehet túl korán, így az észlelést, érzékelést segítve adhatunk babánk kezébe különféle játékhangszereket is!

A te gyermekednek melyik jönne most a legjobban? Válassz neki az életkorának megfelelő vidám játékot!

Hogyan vásárolj a játékainkból?

Játékainkat azért soroltuk be életkor szerint - például 0-2 év, 3+ év, stb. -, hogy neked, mint szülőnek, nagyszülőnek megkönnyítsük a választást, hiszen szakmai szemmel történt a kategorizálás figyelembe véve azt, hogy mit tud egy ennyi idős gyermek, és hogy mit érdemes fejleszteni a korában.

Természetesen tudod még tovább szűkíteni a találati listát azzal, hogy megadod az árkategóriákat, a vásárolni kívánt termék színét, sőt akár a gyártóra is fogsz tudni szűrni.

Ha mégis úgy érzed, nem találod, amit keresel, fordulj bizalommal hozzánk!

Az oldal tetejére