Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Logikai fejlesztés

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden olyan fejlesztőjátékot, amelyek a gyermeked logikai fejlesztését hivatottak elősegíteni. Bármennyire furcsán is hangzik, akár már másfél éves kortól tudsz olyan játékot kínálni a gyermekednek, amivel fejlesztheted a kritikus gondolkodását, az érveléstechnikáját és a stratégiai gondolkodását.

Számos játéktípus létezik, amelyet bevetve kisebb és nagyobb gyerekek egyaránt begyakorolhatják a matematikai műveleteket jókedvűen és észrevétlenül. Termékeink választéka folyamatosan bővül, érdemes időről időre benézni hozzánk az újdonságokért!

Rendezés:

Egyensúlyozó delfin fejlesztő fajáték

4.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Játékfűnyíró fajáték

18.800 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Autók a lejtőn fajáték

9.400 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Vonatépítő szett fából - Bajo

19.800 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Angol nyelvtanító dominó fából - Bajo

14.400 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Egyre több a tudatos szülő, akik minden lehetőséget mérlegelve döntenek a legkörnyezettudatosabb és legjobb megoldások mellett. Talán a játékok terén van a legnagyobb zűrzavar, ezért a Vidám Játék webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy áttekinthetően tudj vásárolni. Segítünk játéktípusok, életkor és fejlesztendő terület szerint is, és a legjobb, hogy mindegyik játékunk természetes alapanyagból készült. Tekintsd meg kínálatunkat, válassz aszerint, hogy mi gyermeked kedvenc elfoglaltsága, vagy az alapján, hogy melyik területet érdemes nála erősíteni! Sőt, még a szállításra sem lesz gondod, hiszen rengeteg opcióval várunk, hogy minél kényelmesebben lehess tudatos szülő!

Miért fontos fejleszteni a logikát, begyakorolni a matematikai műveleteket?

Sokan talán korainak tartják elsőre, mások pedig esetleg azt mondják, fejlődik a logika így is, úgy is, és nem akarnak különösebben foglalkozni vele, azért a szaktekintélyek mind roppant fontosnak tartják, hogy külön is odafigyeljünk a logika fejlesztésére.

Ez lesz ugyanis minden későbbi tanulási folyamat alapja. Ahhoz, hogy bonyolultabb döntéseket hozzon meg a gyermek, akár a matekóráján, akár az edzésén, feltétlenül szükséges, hogy a meglévő információkat gondosan mérlegelve tudjon érzelemmentes döntést hozni, Fontos megtanulnia, hogyan mérlegelje az előnyöket és a hátrányokat, hogy a lehető legjobb megoldást válassza. És éppen ez a képesség fog segíteni neki a kritikus gondolkodásban és az érvelésben, ami nélkül valljuk be, nem lehet minőségi életet élni.

Milyen játékokkal érhető el a logikai fejlesztés?

Szerencsére semmi nagyon komoly és bonyolult játékkal nem kell terhelned a gyermeked, mutatjuk, mik közül tudsz választani, ha nálunk készülsz vidám és természetes logikai fejlesztőjátékot venni!

  • Puzzle, kirakó: A legalapvetőbb mérlegelésre nevelő játék, amely még vizuális örömet is okoz. A gyerekek már egészen pici kortól élvezettel próbálkoznak a megfelelő helyre illesztéssel!
  • Számtanító hasábok: Nagyobbacska gyermekek bátran próbálkozhatnak az egyszerűbb matematikai műveletekkel is, nagy boldogság lesz neki, ha belejönnek!
  • Jenga, egyensúlyozó kavicsok, dominópálya: Mindegyik ugyanazt az elvet követi. Fel kell térképezni a helyzetet, és úgy kell dönteni, hogy tisztában legyünk annak következményeivel, miközben persze sok kacagás és meglepetés vár ránk!
  • Logikai hasábok: Akár színes, akár natúr verzióban végtelen lehetőséget adnak a logika fejlesztésére.

Hogyan vásárolj játékot nálunk?

Mindenképpen ajánlott figyelembe venni a kategórián belüli életkori ajánlásokat, így érdemes az életkor szerinti szűrőt bekapcsolni, hogy biztosan olyan játékkal lepd meg gyermeked, ami a fejlettségi szintjének megfelelő, és bár kell erőfeszítéseket tennie, de azokat hamar siker koronázza.

Természetesen tudsz színvilág és gyártó szerint is szűrni, így biztosan a te ízlésednek megfelelő játékok közül tudsz szemezgetni.

Ha nem találod, amit keresel, vagy nem vagy teljesen biztos a döntésedben, fordulj hozzánk bizalommal!

Az oldal tetejére