Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Zenei nevelés

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden eszközt, amivel a gyermeked zenei neveléséről tudsz gondoskodni. A zenei nevelést ugyanis nem lehet elég korán kezdeni, így már a várandós édesanyákat is arra biztatják, hogy már a pocakjukban ficorgó magzatnak is énekeljenek, és a zene a későbbiek során is rendkívül fontos szerepet fog betölteni a gyermek életében.

A kezdeti dallamok, altatók után a fejlődő gyermek maga is nagy érdeklődést fog tanúsítani a hangszerek iránt, és roppant mód élvezni fogja, hogy zajt csaphat. Tekintsd meg hangszereink kínálatát, hogy gyermeked keze ügyébe kerülhessen mihamarabb az első hangszere!

Rendezés:

Játékhangszer készlet

14.200 Ft 12.780 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Játékgitár állatmintás fa játékhangszer

11.900 Ft 10.710 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Rumbatök rókás fa játékhangszer

2.450 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Furulya fa játékhangszer

4.900 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Furulya nyuszis játékhangszer

3.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Lelin fajáték - Zenei asztal

11.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Hangszer készlet gyerekeknek

14.500 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Furulya rókás játékhangszer

3.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Szájharmonika játékhangszer

4.200 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Szájharmonika játékhangszer - rókás

2.700 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Ha torkig vagy már a műanyagból készült játékokkal, ha minden egyes silány minőségű játék felháborít, és ha szeretnéd otthonodat minél környezetbarátabbá tenni, akkor fordulj bátran hozzánk, a Vidám Játék webáruházhoz, hiszen mi épp azért jöttünk létre, hogy a természetes és valódi játékokra vágyó szülőknek lehetőséget teremtsünk arra, hogy egy helyen megtaláljanak mindent, amire csak a gyermekednek szüksége lehet. Válogathatsz életkor szerint, játéktípusok alapján, sőt azt is megadhatod, milyen készségét szeretnéd a gyermekednek fejleszteni, hiszen mindenre lesz több természetes alapanyagból készült, vidám játékunk! Próbáld ki, milyen élmény nálunk vásárolni!

Miért fontos a zene?

Talán nem is kell ezt agyonmagyarázni, hiszen a zene nagyszerű közösségi élményt nyújt, összeköt embereket, örömmel tölt el, megnyugtat, kikapcsol, elvarázsol, ritmust ad és persze értelmet is az életnek.

Hogy mindezt már egészen pici korban megteszi, ahhoz nem is férhet kétség, hiszen gondoljunk csak a csecsemőkre, akik édesanyjuk dúdolását hallgatva nyugszanak meg, vagy akár a totyogókra, akik a kedvenc verses zenéjükre rogyasztva táncikálnak.

A zene becsempészése a mindennapokba mindenképpen csak pozitív hatással lesz a gyermekre, ugyanakkor fontos, hogy a zene ne háttérzaj legyen neki, hanem a zenehallgatás legyen maga az élmény. Utána jöhet bármi más, akár építőkockázás, akár homokozás.

Milyen játékkal tudod a gyermeked zenei nevelését biztosítani?

Míg az első fázisban a saját hangodat használva tudod megszerettetni gyermekeddel a zenét (nem, nem kell hozzá tökéletes hang, énekelj bátran hamisan is!), addig a következő szakaszban már nagyszerű klasszikus versek megzenésített változatai is nagy örömet okoznak majd, de persze a kortárs kínálatot sem szabad kihagyni!

Azonban mégis akkor lesz a leghatékonyabb a zenei nevelés, ha hagyjuk a gyermekünket tevőlegesen részt venni a zenében, amit legegyszerűbben hangszerrel tehetünk meg.

Válassz állatmintás játék gitárjaink, rumbatökjeink és csörgődobjaink közül, amelyek persze mind természetes alapanyagból készültek, és édes dizájnjuk biztosan elnyeri majd a gyermeked tetszését!

Kapcsold be a zenébe, hagyd, hadd csapjon lármát, hadd élje bele magát a muzsikába, és tomboljon egy jót! Meglásd, nagyszerű közös élmény lesz, melyet rengetegszer meg fogtok ismételni!

Hogyan vásárolj játékot nálunk?

Ha biztos vagy benne, hogy a megfelelő kategóriában jársz, akkor azért még mindig erősen ajánlott bekapcsolni az életkori szűrőket, hogy nehogy az öröm ürömmé váljon, mert a babád esetleg még nem tud mit kezdeni a hangszerekkel.

Érdemes többféle hangszert is kiválasztani, hiszen sosem tudhatod, gyermekednek melyik fog megtetszeni, azontúl pedig a család összes tagjának a kezébe kell valami, amivel részt vehet a nagy családi koncerteken!

Ha nem találod, amit keresel, vagy kérdéseid merülnek fel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az oldal tetejére