Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fejlesztés

Ebben a termékkategóriában találod az összes játékot, melyek alkalmasak a fejlesztésre, és amelyekkel segíteni tudsz gyermekednek, legyen bármilyen életkorban is, hogy hatékonyabban és gyorsabban elsajátítsa azokat a készségeket, amelyek nélkül sem az óvodai, sem az iskolai előmenetele nem lehet sikeres. Természetesen nem a jegyekre gondolunk itt elsősorban, hanem egy egész sor olyan tanulási folyamatra, amely nélkül egyetlen gyermek sem nőhet fel teljes értékűen.

Tekintsd meg webáruházunk kínálatát, és válassz olyan fejlesztőjátékot, amelyre gyermekednek épp szüksége van!

Rendezés:

Erdei állatok fajáték szett - Bajo

12.200 Ft 11.468 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. március 31.

Bowling erdei állatokkal fajáték

6.900 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Egyensúlyozó delfin fejlesztő fajáték

3.700 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Golyópálya fajáték

14.880 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Dinoszauruszok fajáték szett - Bajo

15.500 Ft 14.725 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. március 31.

Játékhangszer készlet

12.600 Ft 11.970 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Autók a lejtőn fajáték

7.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Tologatható tacskó fajáték (natúr) - Bajo

6.800 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. március 31.

A Vidám Játék webáruház azzal a céllal jött létre, hogy kiszolgálja azoknak a szülőknek a szerencsére egyre szélesebb rétegét, akik nem elégszenek meg a tömeggyártott, műanyag és legtöbbször silány minőségű játékokkal, hanem sokkal inkább arra helyezik a hangsúlyt, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyva gyermekeiknek természetes, jobbára fa alapanyagból készült, esztétikus kivitelezésű játékokat biztosítsanak, amelyek kiállják az idő próbáját. További célunk az őszinte és egyenes kommunikáció, mert hiszünk abban, hogy enélkül egyetlen üzlet sem lehet tartósan sikeres. Ha gyermekednek éppen játékot vásárolnál, tégy velünk egy próbát!

Minden játék tanulást jelent!

Sokszor még a tapasztalt szülők is megfeledkeznek arról a tényről, hogy a legegyszerűbb játékokat játszva is egy tanulási folyamaton megy keresztül a gyermekük. Igen, még egyetlen apró botocskával szórakozva is tud újat tanulni a gyermek, így aztán ha úgy érezzük, hogy el tud mélyülni egy játékban, amit természetesen nem veszélyes eszközökkel játszik, akkor érdemes hagyni gyermekünket, hadd fedezze fel az őt körülölelő világot.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne felelősségünk és feladatunk az, hogy gyermekünket  a megfelelő módon fejlesszük, hiszen ki ismerné jobban az erősségeit és a gyengeségeit, ha nem mi? Épp ezt a célt szolgálják a webshopunkban található fejlesztőjátékok!

Milyen képességnek a fejlesztése szükséges?

Jól tudjuk, hogy nem egyszerű megtalálni azt a játékot, amivel a gyermekednek a legjobbat adhatod, ezért is szedtük kategóriákba aszerint, hogy mit szeretnél fejleszteni.

Érzékelés, észlelés: kedves állatos és autós alakok és játékok szemléltetik gyermekeddel, mennyi sok forma és szín létezik a világban.

Érzelmi intelligencia: az érzelmek megismerése, megnevezése és kifejezése nagyon fontos feladat.

Figyelem, emlékezet: a memóriajátékok kitűnő játékos lehetőséget biztosítanak arra, hogy gyermekünk megtanuljon minél tovább koncentrálni.

Finommotorika: a szivárványok, az apró építőkockák, a jenga mind-mind a finommozgást fejlesztik, amik az öltözködés és az étkezés rituáléit hivatottak megkönnyíteni. 

Logikai fejlesztés: a különféle logikai műveleteket tudják gyakorolni a gyermekek a különféle kirakókkal.

Mozgáskoordináció: a szem és a kéz koordinációját, valamint a tájékozódást segítik elő.

Szocializáció: miközben belebújik a gyermek a tűzoltó, a boltos vagy épp a szakács szerepébe, észrevétlenül tanul a világ dolgairól.

Zenei nevelés: soha nem lehet elég korán kezdeni!

Nektek melyik játék jönne jól?

Hogyan válassz fejlesztőjátékot?

A vásárlás megkönnyítése érdekében használd szűrőinket, amelyekkel be tudod állítani hány éves gyermeknek keresel játékot, milyen színben és árkategóriában, de azt is meg tudod határozni, hogy melyik gyártó játékai közül szeretnél választani, illetve hogy melyik területet szeretnéd játékaink segítségével fejleszteni.

Persze akkor sincs baj, ha elakadsz, hiszen webshopunk munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre a játékválasztást illetően. 

 

Az oldal tetejére