Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szocializáció

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden olyan fejlesztőjátékot, amely elősegíti gyermeked szocializációját. Ez a képesség természetesen már a legelső pillanattól fejlődik, hiszen ahogy éltek, ahogy ügyet intéztek, ahogy kapcsolatokat ápoltok, abból a gyermek fontos mintákat tanul el, amelyeket beépít a saját eszköztárába.

Ugyanakkor fontos, hogy a saját gyermeki világában is tudjon kísérletezni, ezért meseszép, természetes anyagokból készült vidám játékainkkal kitűnően elmerühet a szerepjátékokban, ami kiválóan fogja segíteni a szocializációját. Kínálatunkban megtalálsz mindent, amire csak egy klassz kis szerepjátékhoz szükségetek lehet!

Rendezés:

Fajáték szett - Gyerekzsúr - Erzi

7.600 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Játékfűnyíró fajáték

18.800 Ft 16.920 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Vonatépítő szett fából - Bajo

19.800 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Fajáték szett - Wok Party - Erzi

7.600 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Fajáték szett - Amerikai reggeli - Erzi

7.600 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Erzi fajáték - Toffifee fémdobozban

2.810 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Mára már az élet minden területén szerepet kap a fenntarthatóság, így nincs ez másként a fejlesztő gyerekjátékok kínálatában sem. Míg sajnos a piacot még mindig elárasztják a műanyag termékek, addig a Vidám Játék webáruház üde színfoltot jelent a tudatos szülők számára a természetes alapanyagú játékok széles választékával. Hogy még jobban segítsük a szülőket, szétválogattuk a játékainkat funkció, életkor és játéktípus szerint is, így garantáltan könnyebb lesz a keresés, illetve változatos szállítási módjaink közül biztosan lesz olyan, amivel a lehető leggyorsabban át tudod venni a gyermekednek szánt természetes és vidám játékot! Tégy próbára minket, lepd meg gyermekedet a játékainkkal!

Miért fontos a szocializáció?

Míg alapvetően az élete első három éve során a szülők biztosítják az elsődleges szocializációs közeget a gyermek számára, olykor a bölcsődével hamarabb kitárul a világ. Bármelyik út is valósul meg, fontos tudni, hogy három éves korig a gyermekek inkább egymás mellett, semmint egymással játszanak.

Ettől azonban még akár hároméves kor előtt is kiválóan tudnak akár egyedül is játszani, ám az igazi áttörést az hozza majd, amikor a kis társakkal együtt elmerülnek a szerepekben, és mindenki hozza azt, amit otthon látott vásárlás, főzés vagy étkezés terén.

Persze ezek a játékok kiválóan alkalmazhatók arra is, hogy egy-egy nehezebb bolti látogatás élményét együtt dolgozzátok fel, alkalmat adva ara, hogy kibeszéljétek magatokból a problémás viselkedés-reagálás sérüléseit!

Mik a nyerő szerepjátékok?

A legnépszerűbb szerepjátékok, amelyekre egy komplett ágazat épült a boltos-főzőcskézős-éttermezős szerepjátékok, amelyek nemtől függetlenül tökéletesen játszhatóak.

Így aztán amikor gyermeked már élvezi a bolti látogatásokat, amikor már kifejezett érdeklődést mutat az ételek, italok iránt, akkor rásegíthetsz a fejlődésére azzal, hogy egy komplett kis konyhát és/vagy boltot rendezel be neki otthon, ahol aztán lemintázhatja a közös vásárlásaitokat.

Így aztán akár darabonként szeretnéd megvenni a zöldségeket, gyümölcsöket, pékárukat, tejtermékeket és húspulti termékeket, akár szettekben gondolkozol, nálunk megtalálod a tökéletes és természetesen vidám, szocializációt segítő szerepjátékokat!

Hogyan vásárolj játékot nálunk?

Ha meggyőződtél arról, hogy a megfelelő kategóriában vagy, azaz a szocializációt fejlesztő termékeket nézed, akkor már csak az életkori sajátosságokat kell figyelembe venned.

Mivel a természetes fajátékok a csepp kis kezekben is kiválóan funkcionálnak, ezért már egészen kicsi kortól érdemes megismertetni a gyerkőcöket a zöldségekkel, gyümölcsökkel és egyéb élelmiszerekkel. Gyakorlott szerepjátékosoknak viszont már a komplett szetteket ajánljuk, amelyekkel tematikusan ismerkedhetnek más országok ételkülönlegességeivel is, így akár egy nyaralási élményt is klasszul feldolgozhattok itthon!

Ha nem vagy biztos a döntésedben, akkor természetesen készséggel állunk rendelkezésedre!

Az oldal tetejére