Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játékok 5 év feletti gyerekeknek

Ebben a termékkategóriában találsz meg mindent, ami 5+ év kategóriás, vagyis a szakemberek ajánlásai alapján öt éven felüli gyermekeknek javasolt választani. A gyerekek életében még fél év is hatalmas időszak, hiszen ennyi idő alatt is óriási fejlődésen mennek át az adott életszakaszuknak megfelelően, így teljesen más játékkal képes játszani egy négyesztendős gyermek, mint egy öt- vagy akár hatéves.

Hogy biztosan a korának és a képességeinek megfelelő játékkal lepd meg gyermekedet, használd életkor szerinti kategóriáinkat, így ha kis lurkó ötéves vagy annál idősebb, bátran nézz szét ebben a menüpontban!

Rendezés:

Golyópálya fajáték

14.880 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Dominópálya építő szett fajáték

7.600 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Állatos fa memóriafejlesztő játék - Bajo

11.500 Ft 10.925 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Jenga fajáték - Brik

6.200 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

A Vidám Játék webáruház azzal a céllal jött létre, hogy a tudatos szülőknek minél könnyebb legyen olyan játékot választani a gyermeküknek, amely minél kisebb ökológiai lábnyomot hagy maga után. Ez természetesen nem is olyan nehéz dolog, hiszen a fajátékok már évszázadok óta nagyon népszerűek, csak az 1990-es évektől kezdve lettek jócskán kiszorítva a játékok piacáról, persze méltatlanul. Ha strapabíró eszközt szeretnél 5+ év korú csemetédnek, ami ráadásul játék közben még fejleszti is őt, akkor válassz természetes alapanyagú vidám játékaink közül! Még a szállításban is igyekszünk kedvezni, ezért többféle szállítási módot kínálunk, tehát úgy rendelheted meg a terméket, ahogy neked a legkényelmesebb. Ha minőségi játékra van szükségetek, akkor tégy egy próbát velünk!

Mit játszanak a nagyok?

Tapasztalt szülőknek talán mondani sem kell, hogy a “nagyfiúk” és a “nagylányok” már mennyivel másabb játékokat játszanak, mint a bölcsisek vagy a kiscsoportos gyerekek. 

Persze még mindig dívik a szerepjáték, és még mindig akadnak olyan napok, amikor babázni támad kedvük, vagy csak autókat tologatnának egész álló nap, de azért már tetten érhető az iskolaérettség közeledte is.

Így aztán nem kell meglepődni azon, hogy a gyermeked szeret elmélyedni egy-egy feladatban, amihez hosszan tartó figyelem és nagyfokú koncentráció szükséges.

Készíts a keze ügyébe olyan, a korosztályának megfelelő játékokat, amik már tényleg a “nagyoknak” valók, és egy nap arra sétálsz be a szobájába, hogy teljes odaadással mélyül el a komoly játékokban! Persze ez nem jelenti egyértelműen azt, hogy a régieket elpakolhatod, hiszen időnként jó minden gyermeknek visszatérni a biztonságot jelentő játékok közé, hogy aztán újult erővel vághasson neki a következő életszakasznak!

Milyen játékok várnak rád az 5+ év kategóriában?

Ötéves kor felett általában már a fejlesztő játékoké a főszerep, így a következő termékek közül tudsz választani:

Jenga: nagy koncentrációt és sok figyelmet igényel, hogy kiválasszuk, melyik apró fadarabot elmozdítva marad még állva a torony, és így egyre közelebb jusson gyermeked a győzelemhez.

Számok és szimbólumok: ahogy közeleg az iskola, úgy válik egyre kíváncsibbá minden gyermek. Mit rejtenek a betűk, a számok és a szimbólumok? Mutasd meg a kis kíváncsinak játékos módon!

Állatos memóriajáték: ki az, akit le ne kötne egy klassz kis memóriajáték? Ha pedig a termék még elnyűhetetlen és szép is, akkor nincs az, ami megállítaná a gyerkőcöt attól, hogy órákat töltsön ezzel a pompás kis játékkal!

A te gyermeked melyik természetes és vidám játéknak örülne a legjobban?

Hogyan válassz játékot csemetédnek?

Bár alapvetően jó helyen jársz, amikor az öt évnél idősebb gyermekednek keresel játékot, de mi mégis azt mondjuk, tudod még tovább is szűkíteni a kört!

Az árkategória, a gyártó és a színvilág megadásával biztosan olyan 5+ éves játék landol a virtuális kosaradban, ami elnyeri a lurkó tetszését, és nem hiába fizeted ki az összeget, hogy csak a polcon álljon.

Ha mégsem vagy biztos a döntésedben, kérdezz bátran munkatársunktól!

 

 

Az oldal tetejére