Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Érzékelés, észlelés

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden olyan játékot, amelyek az érzékelést, észlelést fejlesztik. Már egy pár hónapos baba is aktívan érdeklődik a világ iránt, és szereti apránként felfedezni azt. Nyújts neki ebben segítséget, és lásd el mindenféle, szemet gyönyörködtető, színes és izgalmas, ugyanakkor tartós és természetes alapanyagokat használó játékkal! Már egyetlen egy színes faállat is órákra le tudja kötni a gyermeket, aki minél nagyobb, annál sokoldalúbban tudja alkalmazni azt játék közben.

Tekintsd meg kínálatunkat, és tedd gyermeked életét színessé, vidámmá és természetközelivé velünk!

Rendezés:

Bowling erdei állatokkal fajáték

7.400 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Dinoszauruszok fajáték szett - Bajo

15.500 Ft
(1)
Várható szállítás: 2024. március 08.

Játékfűnyíró fajáték

18.800 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Autók a lejtőn fajáték

9.400 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Sarkköri állatok ügyességi fejlesztőjáték

7.100 Ft 6.745 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

Húzható bambuszróka fajáték

5.160 Ft
Várható szállítás: 2024. március 08.

A Vidám Játék webáruház mindazoknak a szülőknek szól, akik próbálnak minél tudatosabban gyermeket nevelni. Akiknek fontos a környezetvédelem, akik nem szeretnek pazarolni, feleslegesen költeni, és akiknek lényeges, hogy gyermekük kezébe csakis minőségi és természetes alapanyagú játék kerüljön. Tudatosan felépített kommunikációval igyekszünk megkönnyíteni a vásárlást, hiszen akár életkor, akár játéktípus, akár a fejlesztendő terület szerint is lehet válogatni a kínálatunkban. Ha legközelebb játékkal lepnéd meg gyermeked, szerezd be nálunk, és még unokáid is fognak tudni játszani ugyanazzal a játékkal!

Miért fontos a fejlesztés?

Alapvetően minden olyan perc, amelyet gyermekünk játékkal tölt, fejleszti őt, legyen szó akár egyszerű homokozásról, akár szerepjátékról. Sőt, még egy kartondoboz és egy darab bot segítségével is sikerül újat tapasztalnia, tanulnia, de azért mégsem érdemes csak erre hagyatkozni!

Bár eléggé új keletű a téma, sokan talán értetlenül állnak a fejlesztésre való játékok előtt, főként igaz ez talán az idősebb generációkra, azért mégsem volt annyira hiábavaló az a sok kutatás, tanulmányozás, amely a gyerekek fejlődésének stációit járta körbe.

Így aztán ha igazán jót szeretnél tenni a gyermekeddel, akkor nemcsak random leveszel a polcról egy játékot, hanem tudatosan kiválasztod, hogy mit szeretnél játékosan fejleszteni. Persze ezt ne úgy képzeld el, hogy leültök, és oktatod a gyermeked, dehogyis! Ugyanúgy játszik a gyermeked mint azelőtt, csak a minőségi játékának hála, fejlődik is közben.

Milyen játékokkal tudod fejleszteni az érzékelést, észlelést?

Az észlelés és az érzékelés nagyon fontos része a gyermek fejlődésének, hiszen minden szót, színt, formát és alakot az észlelés és érzékelés kapcsán sajátít el. 

Így bár nagyon trendik a pasztell hangulatú szobák, a játékokból érdemes minél színesebb és változatosabb alakú termékeket vásárolni. A gyermekeket órákig le tudják kötni az élénk színű faállatok, a kirakók, a szivárványok, a csengővel ellátott fakockák, sőt akár egy egyedi dominókészlet is.

A te gyermekednek melyik vidám fejlesztőjáték tetszene a legjobban?

Hogyan vásárolj játékot a gyermekednek?

Ha úgy döntöttél, hogy az érzékszerveire szeretnél hatni, akkor ebbe a kategóriába kattintva is érdemes figyelembe venni a javasolt életkori határokat, és persze afelett sem szabad elsiklani, hogy mi az, amit a gyermeked szeret. Egyesek az állatokért bolondulnak meg, másokat az autók hoznak lázba. 

Ha tudod, mit szeret a gyermeked, akkor már csak az árra és a színre kell odafigyelned, sőt, ha van kedvenc gyártód, az ő termékeire is külön rá tudsz keresni érzékelés, észlelés témakörben.

Az oldal tetejére