Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Plüssfigurák

Ebben a termékkategóriában találod meg a játéktípusok között a plüssfigurákat, amelyek, valljuk be, eléggé kettős érzést váltanak ki az emberből. Egyrészt nincs gyerekszoba plüssfigurák nélkül, hiszen nincs olyan gyermek, aki ne imádná a puha és kedves figurákat, másrészt viszont a túl sok plüss olykor szülői szemmel nézve bosszantó tud lenni.

Ez azonban ne tántorítson el attól, hogy még egy plüssfigurát tégy a virtuális kosaradba, hiszen a gyermeki játékok egyik legfontosabb kelléke egy szépen, igényesen elkészített plüssfigura. Tekintsd meg kínálatunkat, és válassz gyermeked ízlése alapján! Színesítsd gyermeked világát plüssfigurákkal!

Rendezés:

Quinn elefánt plüssállat - Bajo

14.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Teri kutyus plüssállat - Bajo

14.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Kari rénszarvas plüssállat - Bajo

14.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Yuka mackó plüssállat - Bajo

14.300 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Amikor még csak ötletszinten volt a Vidám Játék webáruház, már akkor tudtuk, hogy mit szeretnénk megvalósítani: egy olyan webáruházat szerettünk volna létrehozni, ahol nem kell külön hajtóvadászatot indítani azért, hogy természetes alapanyagú játékot találj a sok műanyag között, így a kínálatunkban szereplő összes játék természetes alapanyagokból készült. Segíteni szeretnénk a szülőket a választásban, így nem ömlesztve találod a játékokat, hanem válogathatsz életkor, játéktípus vagy épp fejlesztendő terület szerint is. 

Végezetül a kényelemről sem feledkeztünk meg, így többféle szállítási mód közül választhatsz aszerint, hogy melyik számodra a legkomfortosabb. Lepd meg gyermekedet természetes és vidám játékainkkal!

A plüssfigurák a gyerekszoba alapvető kellékei

Alig akad olyan gyerekszoba, ahova belépve ne találkoznánk legalább néhány plüssállattal, de létezik egész sok olyan gyerekbirodalom is, ahol komplett plüss-sereg áll a kis lakó rendelkezésére.

Persze mindenki maga dönti el, hogy mennyi az elég, mikor csordul túl a gyerekszoba, de azt azért érdemes tudni, hogy nem mindegy, milyen plüssfigurákat választasz! Rengeteg olyan játék kapható a piacon, amely silány minőségű alapanyagokból készült, és nemcsak, hogy nem túl esztétikusak, de még akár veszélyeztethetik is gyermeked egészségét. Így ebben a játéktípusban is érdemes arra törekedni, hogy igényes, természetes alapanyagokból készült darabokat válasszon a tudatosan vásárló szülő.

És hogy milyen szerepet tölthet be egy plüssfigura egy gyermek életében? Lehet legjobb barát, hálótárs, a szerepjátékok során kisbeteg, vásárló vagy épp éttermi vendég is, így végtelen játéklehetőséget tartogat gyermeked számára egy édes és kedves plüssfigura.

Milyen plüssfigurákat találsz a kínálatunkban?

Ha már kellően megenyhült a szíved, és nem óhajtod gyermekedet egy újabb plüssbaráttól megfosztani, akkor már csak azt kell kitalálnod, hogy milyen plüssfigurát válassz!

Egyre bővülő kínálatunkban olyan “alapállatok” találhatóak meg, mint a kutya, a medve, a rénszarvas vagy épp az elefánt. 

Anyagukat tekintve mindegyik puha pamutból készült, és rendkívül fontos, hogy az elkészítése során különös gondot fordítottak az európai uniós szabályozásoknak, így biztos lehetsz abban, hogy gyermeked a legjobbat kapja.

Most már csak azt kell eldöntened, hogy gyermeked melyik plüssfigurával osztaná meg a varázslatos kis világát a legszívesebben!

Hogyan vásárolj játékot nálunk?

Ha plüssfigurákat keresel, akkor a legjobb helyen jársz, így nincs semmi más teendőd, mint megtekinteni a teljes kínálatot, ránagyítani az egyes állatok képeire, akár a gyermekeddel együtt, hogy lássátok, melyik plüssfigura tetszik nektek a legjobban.

Mivel mindegyik nagyon kedves és pihe-puha, így igazán csak a gyermeked ízlésvilága fog dönteni arról, hogy melyik kis plüssállat kerüljön be a virtuális bevásárlókosaradba.

Ha nem találod, amit keresel, fordulj bátran munkatársainkhoz!

Az oldal tetejére