Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
>> -5% EXTRA KEDVEZMÉNYKÓD: KUPONMANIA2023 <<

Korosztály

Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott természetes játékokat korosztály szerinti felbontásban. Gyakran esnek még a gyakorlott szülők is abba a hibába, hogy olyan játékkal szeretnének gyermeküknek kedveskedni, ami nekik még túl korai, ritkább esetben túl késői. Hogy biztosan soha ne fuss lyukra, akár saját gyerekről, akár más gyerekéről van szó, használd életkor szerinti alkategóriáinkat, amelyeket szakemberek bevonásával alkottak meg maguk a gyártók.

Mindig lehet alkalmat találni a játékvásárlásra, de nem mindegy, hogy örömforrást ajándékozunk, vagy épp kudarcélmény okozunk a gondatlan választással. Vásárolj nálunk, és mi segítünk jó döntést hozni!

Rendezés:

Álomcukrászda szett fajáték

17.850 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

Bowling erdei állatokkal fajáték

7.400 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

Erzi fajáték - Színes tojások tartóban

2.900 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

Játékhangszer készlet

13.500 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

Erzi - Kockacukor fémdobozban

2.390 Ft 2.271 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

Dinoszauruszok fajáték szett - Bajo

15.500 Ft 14.725 Ft
(1)
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

Szivárvány virág tologatható fajáték - Bajo

12.500 Ft 11.250 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

A Vidám Játék webáruház elsődleges célja, hogy a felnövekvő generációknak minőségi és időtálló játékokat biztosítson, melyek amellett, hogy természetes alapanyagokból, többnyire fából készültek, még esztétikusak is. Sőt, fejlesztő hatással bírnak, és így játék közben észrevétlenül ügyesednek, okosodnak a gyermekek. Persze tudjuk, hogy a szülők hozzák a döntéseket a játékvásárlást illetően, ezért igyekszünk nyíltan és segítőkészen kommunikálni velük, hogy a játéközönből ki tudják választani azt, ami sokáig ép marad, a gyermeküknek való, és még a bolygót is óvni tudják vele. Ha ezek neked is fontos szempontok, akkor tégy próbára minket és játékainkat!

Miért fontos kiválasztani a megfelelő korosztályt?

A gyerekek esetében nagyon fontos a megfelelő korosztály kiválasztása, akár ruha, akár pelenka, akár játék tekintetében. Az ő életükben egy hónap is nagyon nagy időt jelent, és amivel még egy négy hónapos baba nem tud mit kezdeni, azt egy hat hónapos már roppant mód élvezi.

Így aztán elég kockázatos dolog előzetes információk hiányában játékot venni, hiszen a pici vagy nem fog örülni neki, vagy nem tudja, mit is kezdjen vele, vagy ami még rosszabb, kudarcként éli meg, hogy ő MÉG nem tud játszani az adott játékkal, és ez frusztrációt okoz neki.

Hogy a fenti esetek ne történjenek meg, kövesd életkor szerinti útmutatónkat!

Mivel játsszanak a gyerekek?

Játékainkat öt nagy csoportra bontottuk szét:

0-2 év: A kezdeti időszak még a világgal való ismerkedésé, így a vidám, színes állatkák, rumbatökök, szivárványok, kirakók és autós játékok tökéletesen elegendőek az ekkora korú gyermekeknek.

3+: Ebben a korban már a szerepjátékok kapnak nagy hangsúlyt, így ehhez minden szükséges játékkelléket megtalálhatsz a kínálatunkban, persze a hangszerek és az egyéb fejlesztőjátékok mellett.

5+: A rutinos ovisokat már elkezdi érdekelni a betűk, a számok világa, de szívesen játszanak memória- vagy társasjátékot is.

6+: Ebben az életszakaszban már akkor is érdemes a számokkal és a betűkkel játékosan foglalkozni, ha amúgy a gyermeket nem igazán érdekli, hiszen itt már fontos az iskolára való felkészítés is.

8+: Ne feledjük, attól, hogy nagynak tűnnek már a kisiskolások, attól még gyermekek, akik szívesen pihenik ki az iskola fáradalmait például egy jó kis családi jengával!

Tudod már, hogy hol kell keresned a tökéletes természetes és vidám játékot?

Hogyan válassz játékot?

Elsősorban mindenképpen azt javasoljuk, hogy vedd figyelembe az életkort, majd a megfelelő életkori kategórián belül tudsz válogatni, hogy milyen fejlesztő játékot keresel.

Természetesen tudsz majd szűrni árra, színre és gyártóra is, de fontos, hogy a jó korcsoportban tedd meg mindezt!

Ha úgy érzed, mégis elbizonytalanodsz, és nem tudod, melyik játékot tedd a virtuális kosaradba, kérdezz bátran munkatársainktól, és segítenek a választásban!

 

 

Az oldal tetejére