Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fejlesztő fajátékok

Ebben a termékkategóriában találod meg minden fejlesztő fajátékunkat, vagyis azokat a természetes és vidám fajátékokat, amelyek a finommotorikát, az érzékelést, az észlelést, a memóriát, a logikát, a mozgáskoordinációt, az érzelmi intelligenciát vagy épp a szociális készségeket hivatottak fejleszteni. A fajátékok azontúl, hogy nagyon természetes és gyermekbarát anyagból készültek, roppant tartósak is, így ha beruházol egy-egy játékra, akkor biztos lehetsz benne, hogy az nem hetekig, hanem hosszú évekig, sőt akár évtizedekig gazdagíthatja a családod gyermekeinek első éveit. Tekintsd meg kínálatunkat!

Rendezés:

Bowling erdei állatokkal fajáték

6.900 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Egyensúlyozó delfin fejlesztő fajáték

3.700 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Golyópálya fajáték

14.880 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Kalapálós játék fakalapáccsal és fapaddal

5.900 Ft 5.605 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Egyensúlyozó rókás fajáték

4.900 Ft
Várható szállítás: 2023. március 31.

Pár évvel ezelőtt kezdett igazán erősödni az a trend, ami szerint sokkal előnyösebb a régimódihoz visszatérni, és minőségi, természetes anyagokból készült játékot adni a gyermekünk kezébe szemben a silány minőséget képviselő, tömeggyártott, rövid élettartamú műanyag játékokkal. A Vidám Játék webáruházat azért hoztuk létre, hogy a tudatos szülők minél könnyebben és célzottabban tudják megvásárolni gyermekeik számára a tökéletes játékot: ami vidám is, fejleszt is, szép is és a környezetet is védi, és ami a legfontosabb, a gyermeked is imádni fogja! Ha ez nem lenne elég, akkor felhívjuk figyelmed a változatos szállítási módokra, amelyekkel neked mint szülőnek a segítségedre leszünk. Szeretnéd meglepni gyermeked? Tégy egy próbát velünk!

Miért válassz fajátékot?

Tudatos szülőként biztosan találkoztál már a fenntarthatóság szóval, sőt biztosan te magad is aggódsz gyermeked jövőjéért az átalakuló klíma és a sok egyéb környezetszennyezési kérdés miatt. 

Egészen biztosan sokat gondolkoztál már azon, hogy mit tudsz tenni azért, hogy te magad ne tetézd a bajt, és ne halmozd azt a sok szemétkupacot, amit sajnos sok esetben a fejlődő világ országainak kell elviselnie.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél tenni a bolygóért, amin élsz a gyermekeddel és pár milliárd másik emberrel együtt, akkor felejtsd el a tömeggyártott, rossz minőségű műanyag játékokat, amelyek néha egy hónapot sem érnek meg, és mehetnek is a hulladékégetőbe!

Ha természetes anyagból készült játékot választasz, egészen biztosan nem fogod terhelni a Földet, így az egyik legfontosabb feltételt máris kipipálhatod.

Milyen fejlesztő fajátékok közül válogathatsz?

Szerencsére számos játék közül válogathatsz nálunk, így gyermeked számára biztosan megtalálod a tökéletes darabot!

Építőkockáink rengeteg fejlődési opciót kínálnak, semmiképpen sem szabad kihagyni egyetlen gyerek játékarzenáljából sem!

Fából készült memóriajátékaink kiválóan fejlesztenek, és persze nagyszerű szórakozást biztosítanak akár az egész családnak.

A szivárvány egészen új keletű, ám mégis roppant nagy népszerűségnek örvend. Felhasználásának végtelen módja rengeteg lehetőséget ad a gyermeki fantáziának.

Az egyensúlyozó kavicsok nevükkel ellentétben fából készültek, és rengeteg készséget fejlesztenek amellett, hogy roppant szórakoztató babrálni velük!

A kirakó fontos elem a finommotorika fejlesztésében, és hát mégsem lehet egyből egy százas puzzle-lel kezdeni, így marad a fa kirakó!

Hogyan vásárolj fejlesztő fajátékot?

Elsősorban mindenképpen azt javasoljuk, hogy használd az életkorra alkalmazható szűrőnket, hogy biztosan olyan játékot vásárolj, ami alkalmas lesz a gyermekednek!

Természetesen a tőlünk jól megszokott módon tudsz árra, gyártóra és színre is szűrni, így teljesen célirányosan fogod tudni megtalálni azt, amit igazán megfelelő számotokra.

Ha mégsem találod azt, amit keresel, fordulj bátran munkatársainkhoz!

Az oldal tetejére