Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Wodibow játékok

Ebben a termékkategóriában találod meg mindazokat a természetes és vidám játékokat, amelyeket a spanyol székhelyű Wodibow cég gyárt. A vállalat a nevéből adódóan kizárólag természetes alapanyagokból, vagyis fából dolgozik, és eltökélt híve a minőségnek, így mindent duplán ellenőriznek, mielőtt a gyárból kikerülve a webshopunk virtuális polcain landolna. Ha te és a gyermeked odáig vagytok a fáért, ha szeretitek a kreatív játékokat, akkor feltétlenül érdemes végignézni a Wodibow termékeink kínálatát! Keresd meg a gyermeked érdeklődésének és fejlettségi szintjének megfelelő darabokat, és élvezzétek együtt ezeket a csodás játékokat!

 

 

Rendezés:

Alig akad olyan szülő, aki már életében legalább egyszer ne esett volna kétségbe, mert a standard játéküzletek kínálatában nem találta meg azt, amit keresett. Sajnos a fő csapásvonal még mindig a műanyag a játékok terén, de egyre több szülő ismeri fel, hogy mennyivel egészségesebb, olcsóbb és környezetbarátabb olyan játékokat vásárolni, amelyek természetes alapanyagokból készültek. 

Nekik szeretnénk mi, a Vidám Játék webáruház csapata segítséget nyújtani, azzal, hogy temérdek olyan játékot kínálunk sokféle gyártótól, amelyek csak és kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Ezek típus, életkor és fejlettségi szerint kerülnek kategorizálásra, így mindenki könnyen megtalálja azt, amit keres. 

Tekintsd meg kínálatunkat, és pakold tele a kosarad természetes és vidám játékokkal!

Miért olyan különleges a Wodibow?

Ahogy azt már a spanyol vállalat neve is sugallja, nagyon közeli kapcsolatot ápolnak a fával, mint anyaggal, így asztalosaik csak és kizárólag olyan faanyagokkal dolgoznak, amelyek fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, ahogy ezt a cég is garantálja a minőségbiztosításában. 

A Wodibow nem titkolt célja, hogy újra közel hozza egymáshoz a gyermekeket és a természetet, azon belül is a fákat, hiszen a fák lesznek a jövőnk zálogai!

Szerencsére a Wodibow képviselői hasonlóképp gondolkodnak a gyermekekről is, ezért például külön vállalják azt is, hogy a játékaikon alkalmazott festékanyagok szájba kerülve sem okoznak semmilyen károsodást a gyermekek egészségében!

Bár gyártási rendszerük tökéletesen kidolgozott, mégis kellő figyelmet fordítanak rá, hogy a gépsoraikról érkező játékokat duplán is ellenőrizzék, hiszen tudják, hogy a tudatos szülők és a gyermekeik csakis a legjobb minőséget kaphatják.

Milyen játékokat gyárt a Wodibow?

A Wodibow fejlesztő és kreatív fajátékokat gyárt, amelyek egy krétával használva végtelen sok és nagyszerű játéklehetőséget biztosítanak a nagyobbacska gyermekek számára.

Így akár választhatsz többféle építőkockás játékot, amelyek fekete oldalai krétával megrajzolhatóak, így aztán akár város, akár állatkert, bármi válhat belőlük, de még nagyobb gyermekekkel tudod az órát, az érzelmek felismerését, kifejezését és kezelését is gyakorolni, és persze feldolgozni. 

Végy gyermekednek egy szettet, és látni fogod, mennyire élvezi, hogy ő uralhatja és irányíthatja a játékot, hiszen a szabad játék a legjobb, ami csak egy bölcsissel vagy ovissal történhet!

Te tudod már, hogy melyiket választod a gyermekednek?

Hogyan tudsz nálunk játékot vásárolni?

Ha elnyerte a tetszésedet a Wodibow filozófiája, és te is megrögzött rajongója vagy a fáknak, akkor már csak azt kell megnézned, hogy gyermeked életkorának, fejlettségi szintjének és érdeklődési körének megfelelő Wodibow csodát válassz.

Ha pedig eltévedtél, és nem találod, amit keresel, vagy elbizonytalanodtál a döntésedet illetően, akkor fordulj bátran munkatársainkhoz!

Az oldal tetejére