Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Wodibow

Ebben a termékkategóriában találod meg mindazokat a természetes és vidám játékokat, amelyeket a spanyol székhelyű Wodibow cég gyárt. A vállalat a nevéből adódóan kizárólag természetes alapanyagokból, vagyis fából dolgozik, és eltökélt híve a minőségnek, így mindent duplán ellenőriznek, mielőtt a gyárból kikerülve a webshopunk virtuális polcain landolna. Ha te és a gyermeked odáig vagytok a fáért, ha szeretitek a kreatív játékokat, akkor feltétlenül érdemes végignézni a Wodibow termékeink kínálatát! Keresd meg a gyermeked érdeklődésének és fejlettségi szintjének megfelelő darabokat, és élvezzétek együtt ezeket a csodás játékokat!

MINŐSÍTÉSEK

 

CE

A CE-jelölés igazolja, hogy a forgalmazott terméket a gyártó megvizsgálta, és az megfelel az uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak. Függetlenül attól, hogy a világ mely részén állították elő, a szabályozás hatálya alá tartozó termékeket csak CE-jelöléssel lehet az EU belső piacán forgalomba hozni.


SFM


Az SFM minősítés egy fenntartható erdőgazdálkodás minősítési séma, amely megköveteli a megfelelőséget a jogszerűség, a környezeti és társadalmi fenntarthatóság elveivel. Független, harmadik fél általi minősítési rendszer, mely igazolja, hogy a faáru fenntarthatóan kezelt erdőből számazik. Olyan mechanizmusokat tartalmaz, melyek a fa születési helyétől a feldolgozási láncon keresztül követik egészen a fogyasztóig.


ASTM F963-11


Az ASTM elnevezés az Amerikai Anyagvizsgálati Társaságra vonatkozik. Az Egyesült Államokban a 2008. évi fogyasztói termékek biztonságának javításáról szóló törvény (CPSIA) részeként előírták, hogy az összes USA területén értékesített játéknak meg kell felelnie az ASTM F963, a játékok biztonságának szabványos fogyasztói biztonsági előírásainak. 


EN71-3


Az EN 71-3 minősítés szabályozza, hogy amikor a gyerek a szájába vesz egy játékot, akkor a festett holmikból nem oldódhat ki a szabályzatban szereplő vegyületekből az előírt határértéknél magasabb mennyiség.

Rendezés:
Az oldal tetejére