Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

TOP 10 - Karácsonyi játékajánló 2023. - 2. rész

A Vidám Játék webshopnál szeretnénk mindazokat a szülőket, nagyszülőket, rokonokat vagy barátokat ajándék ötletekkel segíteni, akik természetes alapanyagból készült játékokkal tervezik meglepni a szerencsés kis lurkókat. Karácsonyi játékajánlónkban összesen 10 darab műanyagmentes játékot válogattunk, melyekből kiváló ajándék lehet a karácsonyfa alatt.

Válogatásunk első felét ebben a cikkben találjátok.

Most pedig következzen a karácsonyi játékajánlónk második része.

 

6. Játékhangszer készlet

Ki számára lehet érdekes? 
Hangszeren játszani igazi örömforrás a gyerekek számára, ami segíthet nekik abban, hogy kiegyensúlyozottabbá váljanak, és jobban kezeljék az érzelmeiket. Mivel az Adam Toys játékhangszer készletében többféle hangszer is megtalálható, a gyerkőcök garantáltan megtalálják a számukra kedves hangokat.

Hány éves kortól ajánlott?
3 éves kortól

Mit fejleszt? 
zenei készségek, kézügyesség

7. Sajtburger készítő szett

Ki számára lehet érdekes? 
Ha a Lidl karácsonyi slágerterméke a játékkonyha központi helyen van a gyerekszobában, és a street food irányvonal sincs messze az érdeklődési körtől, akkor az Erzi sajtburger készítő szettje is telitalálat lesz. 

Hány éves kortól ajánlott?
3 éves kortól

Mit fejleszt? 
kognitív fejlesztés, kommunikáció, finommotorika, képzelőerő

8. Játék munkapad szerszámokkalKi számára lehet érdekes? 
Ez a fából készült munkapad a hozzá tartozó szerszámokkal és mini táblával együtt számtalan örömteli órát tartogat a kis barkácsmestereknek. Legyen szó csavarozásról, kalapálásról vagy villáskulcsos szerelésről, a Lelin munkapad tökéletes ünnepi ajándékötlet.  

Hány éves kortól ajánlott?
3 éves kortól

Mit fejleszt?
képzelőerő, szerepjáték, kézügyesség

9. Piknik kosár fa kiegészítőkkel

Ki számára lehet érdekes? 
Ezt a játékokat azoknak a gyerekeknek találták ki, akik szeretnek a szabadban lenni, imádják a természetet és a kirándulásokat. A piknik remek lehetőséget nyújt a közös játékra, mely során számtalan dolgot megtanulhatunk: az élelmiszerek nevét, elkészítési módját, a kés és a villa helyes használatát. 

Hány éves kortól ajánlott?
3 éves kortól

Mit fejleszt? 
képzelőerő, kommunikáció, szerepjáték

10. Bowling erdei állatokkal fajáték

Ki számára lehet érdekes? 
A bowling erdei állatokkal az aktív, mozgékony gyerkőcök ideális játéka lehet, akik szeretik a kihívásokat és van türelmük gyakorlással fejleszteni célzási képességeiket. Igazi közös családi programokra is használható, mivel szülők vagy nagyszülők számára is remek szórakozást nyújt.

Hány éves kortól ajánlott?
3 éves kortól

Mit fejleszt? 
mozgáskoordináció, ügyesség, szem-kéz koordináció

Az oldal tetejére