Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
>> -5% EXTRA KEDVEZMÉNYKÓD: KUPONMANIA2023 <<

Logikai fejlesztőjátékokat keresel?

Egy bizonyos életkor felett már minden szülő érzi, hogy gyermekét nem árt szellemi kihívások elé állítani, ilyenkor jönnek különösen jól a logikai fejlesztőjátékok. Persze minden játék fejleszt, hiszen bármit is játszik gyermekünk, abból csak tanulni és fejlődni fog, legyen szó akár homokozásról, akár szerepjátékokról, akár pancsolásról.
Ugyanakkor a hozzánk forduló szülők azt a réteget képviselik, akik minél többet szeretnének megadni a gyermeküknek, így a játékok vásárlása során sem elégednek meg bármivel!

 

 

A természetes játékok reneszánszukat élik!

Bár még javában tombol a fogyasztói társadalom által diktált őrületes tempó, akad egy egyre szélesebb réteg, akik nem hajlandóak beállni a sorba, és nem veszik meg a kifogásolható, sokszor az egészségre is káros hitvány és harsány játékokat, amiktől sajnos szinte minden játékbolt polcai roskadoznak. A tévéműsorok diktálják a trendeket, a kényelmes szülők serege pedig gondolkodás nélkül hajtja igába a fejét.

De nem a mi vásárlóink!

Ők ragaszkodnak a természetes, javarészt fából készült, nem tömeggyártott termékekhez, amelyekkel gyermeküknek minőségi és békés időtöltést tudnak adni.

Ha neked is fontos, hogy gyermeked természetes játékokkal játsszon, és minél kevésbé szennyezze a környezetet, akkor tekintsd meg természetes játékaink kínálatát!

 

Milyen logikai fejlesztőjátékokkal tudod segíteni gyermekedet?

Minden életkornak megvan a maga játéka, így ha már kinőttétek a csörgők világát, és gyermeked egyre ügyesebben lát át logikai összefüggéseket, ha szívesen épít és rendszerez, esetleg már a számok és a betűk is érdeklik, akkor itt az ideje beszerezni néhány tartós és roppant esztétikus logikai fejlesztőjátékot.

Mutatunk néhányat!

  • A mintás és számos építőkockák rengeteg féle játékra adnak lehetőséget, melyek során az összeillesztés, a párosítás és a csoportosítás módjai kerülnek fejlesztésre.
  • Családilag is játszható a jenga, amely a világ egyik legnépszerűbb társasjátéka, és segíti a gyermeket abban, hogy megtanuljon mérlegelni és jó döntést hozni.
  • Taníthatsz óraolvasást a megfelelő játékkal.
  • De a kisebbekre is gondoltunk, ahol elég kirakni a macikat négy-öt darabból.
  • A kirakók még mindig nagyon népszerűek, amikor formák és minták alapján kell a megfelelő helyre illeszteni akár a szafari állatait.
  • Az egyensúlyozó kavicsok viszonylag újdonságnak számítanak, ám a gyerekek nagyon kedvelik, hiszen csupán a fantáziájuk szab határt az építkezés során.
  • A régi jó dominó is kitűnő szolgálatot tesz a gyermeked logikai fejlesztése során, de a városi autóscsúszda is jó lesz, ha gyermeked él-hal az autókért!

Ugye mennyi lehetőség? És mind fából, ami garantálja azt, hogy akár az unokáid is játszhatnak majd ezekkel a kincsekkel!

 

Fontos az ép játék!

Még a nagyon híres, a nevelési elveket újrafogalmazó Montessori is annak a híve volt, hogy a gyermekeknek csak és kizárólag tökéletesen ép játékot szabad a kezébe adni, hiszen csak sértetlen változatban tudja kihozni belőle játék közben a maximumot.

Sajnos a fogyasztói társadalom magával hozta azt a tendenciát, hogy nem kell a minőségre és a tartósságra figyelni, legyen csak jó pár hétig egy játék, majd aztán úgyis kapja a gyermek a következőt! 

Mi ellenben abban hiszünk, hogy nem kell elárasztani a gyereket játékokkal, de az a pár játék, amit viszont kap, az egyrészt legyen jó minőségű, másrészt készüljön minél természetesebb anyagból, hogy ökológiai lábnyomunk a lehető legkisebb legyen. 

Ha te is ezeket az elveket vallod, akkor bátran nézz körbe webáruházunkban, és ha segítséget kérnél, hogy gyermekednek megtaláld a korban hozzá illő játékot, készséggel állunk rendelkezésedre!

Az oldal tetejére