Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
>> -5% EXTRA KEDVEZMÉNYKÓD: KUPONMANIA2023 <<

Gyümölcs játék, ami minden együtt töltött percet megédesít

Persze nem kell ahhoz, hogy semmilyen gyümölcs játék, hogy a gyerekeddel együtt töltött idő boldogságot okozzon a számodra, de ha jót szeretnél tenni vele, akkor mindenképpen széles játékkínálatot biztosítasz a számára, hogy minél több inger érje, és minél inkább ki tudja választani, mi az, amivel szeret játszani.

Akadnak ugyanakkor olyan univerzális játékok, amelyek szinte minden gyerek számára örömet szereznek, és játéklehetőségek egész tárházát biztosítják még a leghosszabb napokon is.

Ilyen többek között a gyümölcs játék, amelyet ebben a blogbejegyzésben részletesebben tárgyalunk, ugyanis küldetésünknek tekintjük, hogy minél több szülőhöz eljuttassuk, hogyan tudnak minőségi játékszereket választani a gyermekeiknek.

Mit lehet csinálni egy gyümölcs játékkal?

Jogosan merül fel a kérdés, de ahogy már a korábbi blogbejegyzéseinkben is taglaltuk, a természetes és egyszerű játékok sokkal nagyobb sikereket érnek el a gyerekszobában, mint a hangos, műanyagból készült színpompás társaik. És hogy miért van ez?

Többek között azért, mert az egyszerűbb játékok, mint amilyen pár szem, fából készült gyümölcs is, sokkal aktívabban bevonja a gyermek kezét, kézügyességét, fantáziáját és minden egyéb képességét, mintha csak azt kellene néznie, ahogy egy kütyü pörög és forog. Azzal neki nem lesz teendője, az őt nem fejleszti, és őszintén nem is fogja túl sokáig lekötni. 

Sőt még a játék anyaga sem mindegy, ugyanis a természetes anyagok, például a fa érintése teljesen más agyi folyamatokat indít el a gyermekben, mint a rideg, semmitmondó műanyagé.

Ezért ha igazán jót szeretnél tenni a gyermekeddel, akkor a hétköznapjaiból emelsz ki tárgyakat, mint amilyenek a gyümölcsök is például, hiszen ezekkel nap mint nap találkozik minden gyermek.

Milyen termékeket ajánlunk?

Talán nem meglepő, de a gyümölcsök széles választéka nálunk is visszaköszön, így a szerepjátékaink között többféle változatot is megtalálhatsz.

A fajáték gyümölcskosraknak egyetlen gyermek, de még a felnőttek sem tudnak ellenállni.

Az Erzi márkájú Trópusi gyümölcsök válogatás (kicsi) fajáték gyümölcskosárban megtalálható a kivi, a passiógyümölcs, a kókuszdió, a dinnye, az ananász és a narancs, a nagyobb változatban viszont találkozhatsz banánnal, körtével, szilvával és cseresznyével is.  Ezeket sok esetben szeletelt formában láthatod majd a kínálatunkban, ami további tanulmányozásra nyújt lehetőséget a legkisebbek számára, hiszen a játékaink egyik erőssége a részletgazdag kidolgozottság.

Persze kezdetnek akár egy-egy darab gyümölccsel is kezdhettek, így ha már van gyermekednek kedvenc gyümölcse, akkor bátran válaszd neki azt, és meglásd, rengeteg kreatív módot ki fog találni arra, hogy bevonja azt a játékba.

A kedvenc plüssállat etetése, a főzőcske, a bolti vásárlások, a színek szerinti csoportosítás csupán a legalapvetőbb játéklehetőségek, amelyek ráadásul egy rakat készséget is észrevétlenül fejlesztenek, legyen szó akár a szocializációról, akár az empátiáról vagy a nehéz helyzetekkel való megküzdésről.

Minél hétköznapibb, annál jobb!

Talán már te magad is észrevetted, hogy a gyermeked a lehető leghétköznapibb dolgokkal tud a legjobban eljátszani, így akár egy kartondoboz, akár egy bot is órákra le tudja kötni. Éppen ezt meglovagolva mondjuk mi azt, hogy a gyermekednek semmi szüksége sincs hangos, mozgó és sokszor valljuk be felettébb idegesítő játékszerekre, hanem sokkal inkább a természetes, letisztult és ismerős formákra, mint amilyen a zöldség vagy a gyümölcs játék is.

Ha úgy érzed, nem tudod, milyen játékkal tudnád a legjobbat tenni a gyermekeddel, akkor keress minket bátran!

Az oldal tetejére