Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Faautók: az elnyűhetetlen és strapabíró családi autók prototípusai

Nincs a faautóknál tartósabb és időtállóbb játék autó széles e világban! Ha a mesebeli legkisebb királyfinak el kellene indulnia, hogy megtalálja a legellenállóbb játék autót, akkor egészen biztosan nálunk kötne ki, hiszen webáruházunk hemzseg a természetes anyagból készült kisautóktól.

Szerencsére neked szülőként nem kell az egész világot bejárnod, hogy megtaláld, ami a gyermekednek a legtökéletesebb játékszer lehet. Bőven elegendő, ha elolvasod a mai blogbejegyzésünket, amelyben azt taglaljuk, hogy miért is fontosak a guruló játékok a gyermekek életében, valamint kitérünk arra is, hogy melyik az egyik legnépszerűbb autós játékunk mostanában!

Minden, ami gurul és berreg

Alig akad olyan fiúgyermek, akit ne bűvölne el minden olyan járgány, amelynek egy, kettő, négy vagy akárhány kereke is van. Bár alapvetően a fiúk azok, akik a játék autókat a legtöbbet nyüstölik, azért akad szép számmal olyan kislány is, aki él-hal a kisautókért.

A játékáruház tulajdonosaiként csak arra tudunk biztatni minden szülőt, hogy legyen bármilyen nemű is gyermek, mindenképpen kerüljön a játékai közé néhány guruló darab - akár autó vagy vonat is.

A guruló fajátékok ugyanis nagy segítséget jelentenek a gyermek mozgásfejlődése során, ugyanis akár járássegítőként, akár az egyensúlyozás támogatójaként, akár a mozgáskoordináció összehangolásának a felelőseként a guruló állatok és járművek kétségtelenül nagyon fontos szerepet töltenek be a gyermek életében.

Természetesen, ha valaki nagy autós, nem muszáj egy-két kisautónál megállni, van még hova fejlődni autópark tekintetében. Mutatjuk is, hogy hova!

Egy faautó ezer élete

Mielőtt azt hinnéd, hogy egy faautó csak unalmas lehet, vess egy pillantást a Bajo fából készült tűzpiros versenyautójára, amely rengeteg boldog órát tartogat a gyermeked számára. 

A szerepjátékok száma végtelen, és megannyi valós kalandot segít a mese által feldolgozni ez a természetes és vidám játék. A Bajo tűzpiros vagy ezüst színű versenyautói súlyuk által könnyen gyorsulnak, így a hangulat a nappali parkettáján könnyen egy Forma-1 futaméval vetekedhet. Nagy előnye a fából készült versenyautók gumírozott kerekeinek, hogy igazán szülőbarát csendességgel gurulnak. 

Bízd a gyermeked fantáziájára a történetet, meglásd, sosem lesz két egyforma autós kalandban részetek!

Az ilyen játékok nem csupán a szocializációt és az együtt játszást segítik elő, de az autók mozgását figyelve jönnek rá a gyermekek arra is, hogy ők maguk hogyan hathatnak a tárgyak helyzetére.

Mivel egészen biztosan sokszor fog nagyot koppani az autó, érdemes az elnyűhetetlen fát választani alapanyagként, annál is inkább, mert a gyermek fejlődését sokkal jobban serkentik a természetes alapanyagok.

Lépésről lépésre!

Mint a környezettudatosság hívei, minden szülőt a mértékletességre buzdítunk, valamint arra, hogy ne engedjenek a minőségből. A “kevesebb néha több”-elvét követve hisszük azt, hogy két-három kiváló minőségű faautó többet ér, mint tíz műanyag, ami rövid idő után itt csorbul, ott törik, veszélyeztetve ezzel a gyermek testi épségét.

Bár nem mindig vagyunk a legolcsóbbak a játékok tekintetében, az időtálló darabok akár generációkon át is öröklődhetnek, felbecsülhetetlenné téve az értükeket.

Indítsd el te a hagyományt, vásárolj úgy, hogy azzal még az unokáid is játszhassanak! Ha nem találod, amit keresel, ha kérdésed lenne bármelyik termékünkkel kapcsolatban, keress minket bátran a megadott elérhetőségeinken!

Az oldal tetejére