Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL  >> << SZABASÁG MIATT A KISZÁLLÍTÁS MÁRCIUS 5. UTÁN TELJESÜL >>

Van, amikor a gyerek kezében van az irányítás, avagy mire jó az autókormány gyerekeknek?

Kétféle gyermek létezik. Az egyik, akit totálisan hidegen hagy mindenféle jármű, a másik pedig kiszedhetetlen az autóból. Nos, nekik kell az autókormány gyerekeknek készült változata. Mert bizony aligha van annál nagyszerűbb játék egy autómániás gyermeknek, mint hogy bevágódhat a volán mögé, és eljátszhatja azt, amit apától és anyától lát. (Remélhetőleg a tolatás-parkolás-dugó Bermuda-háromszögében elkiabált szitokszavak nem kerülnek ugyanerre a sorsra.)

De térjünk csak vissza oda, hogy miért is érdemes ezt a játékot beszerezni, vagy hogy miért annyira élvezetes kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Éljenek a kis sofőrök!

A gyerekek igencsak szeretnek irányítani. Gondolj csak bele, otthon egyetlen nap leforgása alatt hány instrukciót oszt ki a gyermeked a szerepjátékok során. Bár a kötődő nevelési szemlélet alapján sokkal inkább partnerként kezeljük a gyermeket, mint a tekintélyelvű nevelési elvek szerint, mégsem bízhatjuk rájuk az irányítást. Ha mégis megtennék, fagyit és csokit ennének éjjel és nappal is!

Ám a kormányzás merőben más, hiszen egyrészt nem igazi, másrészt javítani fogja a mozgáskoordinációt, segít a gyermeknek összhangba hozni a mozdulatait, valamint azt is kitapasztalhatja, hogy milyen cselekvések milyen következményekkel járnak. Sőt, az érzékelést és észlelést segítő játékok sorában ez lesz az egyik legkomplexebb darab.

Így nem túlzás azt állítani, hogy az egyik leghasznosabb játékra tehetsz szert, ha a virtuális kosaradba pakolod az autókormányt gyerekeknek készítve.

Mit tud az autókormány gyerekeknek szánt változata?

Természetesen fából készül, hiszen a természetes anyagokra sokkal jobban reagál a gyermekek agya is, mint a rideg, szintetikus anyagokra.

A Lelin által gyártott műszerfal kormánykerékkel egy ugyancsak valósághű darab, hiszen minden megtalálható rajta, ami a valódi autókon, motorkerékpárokon vagy egyéb járműveken szintén szerepel.

Így nem csupán elégedettséggel tölti el a gyermeket, hogy felnőtt módjára játszhat, de még rengeteg sok hasznos dolgot is megtanulhat a járművek működését illetően.

Így aztán a slusszkulcs, az index, a különféle kijelzők, valamint az ablaktörlők használatával is megismerkedhet az a fiatalkorú sofőr, aki szeretne maga is végre autót vezetni.

Bár a játék az árát tekintve a természetes játékok között viszonylag olcsónak is minősül, még további előnye lesz az is, hogy az anyag miatt kifejezetten strapabíró darabról van szó, így akár generációkon keresztül is szolgálhatja a család apró vezetőit ez a vidám és ízlésesen kidolgozott fajáték! Az autókormány gyerekeknek való változata igazán időtálló.

Nem kell, hogy bonyolult legyen!

Sok szülő hajlamos azt hinni, hogy csak az a játék lesz az ideális, csak attól fejlődik a gyermek, amely bonyolult, vagy esetleg nagyon kidolgozott, milliónyi apró darabból áll, ahol készen kap mindent a család legkisebb tagja.

Azonban ez merő tévedés, hiszen a legegyszerűbb játékszerek bizonyulnak általában a legjobbnak. Sőt, sok esetben a távirányító vagy a kartondoboz nagyobb figyelmet érdemel, mint az aktuális játékszer.

Természetesen vétek lenne erre alapozni, hiszen a gyermek egészséges testi-lelki fejlődésének elengedhetetlen kelléke a kornak és fejlettségi szintnek megfelelő játékszere megléte.

Ezeket a kincseket pedig a webáruházunk kínálatában érheted el, sőt, ha valamiért elakadsz, és kérdésed merül fel, akkor keress minket elérhetőségeink valamelyikén, és készséggel segítünk kiválasztani a tökéletes darabot!

Az oldal tetejére