Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szivárvány virág tologatható fajáték: a vitathatatlan közönségkedvenc

Minden játékboltban akad olyan játék, amit visznek, mint a cukrot, nincs ez nálunk sem másképp. Nem mondjuk, hogy mindig tudjuk az okát, de mivel csak természetes és vidám fejlesztőjátékok szerepelnek a kínálatunkban, így bármelyik is népszerű, csak jól járnak vele a családok. Az aktuális sztárunk kétségtelenül a szivárvány virág tologatható fajáték. Mai blogbejegyzésünket ezért ennek a csendesnek éppen nem, de kedvesnek mindenképpen mondható játékot vesszük górcső alá: mit tud, mit szeretnek benne a gyerekek és mit a felnőttek!

 

Mit csinál a szivárvány virág tologatható fajátékunk?

Ez a bájos színekben pompázó guruló favirág a totyogók nagy kedvence, bár még nagyobb gyermekek is el-el tudnak gyönyörködni benne. A virág ugyanis, ahogy a hozzá kapcsolódó bot végét a gyermek megfogja és tolni kezdi, csodásan kiemelkedik, kitárja szirmait, és a szivárvány minden színében pompázó szirmocskák lebegni kezdenek.

Még egy felnőttnek is kellemes látvány ez a mesés-békés kis virág, amely köré egy gyermek még varázslatosabb mesevilágot is tud szőni.

A mai rikító, üvöltő, rideg anyagokból készült játékok között üdítő kivételt jelent a fából készített, kellemes színárnyalatokkal megfestett darab, így nem csoda, hogy hamar a gyermekek kedvencévé vált, így webshopunk egyik legkeresettebb termékévé lépett elő.

Nyilvánvalóan egy dolog az, hogy a gyermekek szeretik, a másik, hogy a szülők is lássák, nem káros a gyermeknek, sőt akár fejleszti is őket.

Miért válassz gurulós játékot a gyermekednek?

Persze teljesen érthető módon a szülők, főleg a tudatos részük, szeret választ kapni arra is, hogy miért érdemes meghajlani a gyermeki akarat előtt, vagy hogy miért érdemes felülni a népszerű játékok vásárlási hullámára.

Számtalan gurulós játékunk van, amely ráadásul már jó száz évvel ezelőtt is nagyon felkapott játékszer volt kis hazánkban, hiszen bátorítja a járni tanuló babákat, mozgásra ösztönzi a totyogókat, hiszen amint elkezdik tolni ezeket az egyszerű, mégis nagyszerű kis játékokat, a bot végén lévő játék mozgásba lendül: kinyílik a virág, követ a róka vagy a kutya.

Az is nyilvánvaló előnye ennek a játéknak, hogy a gyermek megtanulja, hogy saját maga hatást gyakorolhat tárgyakra: ha tolja, gurul a játékfűnyíró; ha a pálya tetején elengedi, egyre gyorsabban robog lefelé a kisautó.

Miközben ezek a mozgások történnek, a gyermek tátott szájjal figyel. Nézi, mi történik, mit idézett elő - mert ezt már ő bizony tudja! Egy tapasztalt szülő pedig tudja, ami kis lépésnek tűnik egy felnőttnek, az bizony egy gyermek szemével nézve hatalmas csoda.

Ezért aztán bármennyire is tűnik egyszerűnek, sőt kritikusabb szemmel nézve együgyűnek ez a játék, mégis azt mondjuk, hogy az ilyen természetes alapanyagból készült játékokból mindenképpen érdemes betárazni.

Akár kinti, akár benti használatra!

Ez az a játék, ami minden évszakban megmozgatja a gyermekeket, ami pedig a modern kor gyermekeinek valljuk be, igencsak kapóra jön. 

Akár beltéren is lehet használni a szivárvány virág tologatható fajátékunkat és persze egyéb gurulós társait is, elég hozzá egy nappali, egy folyosó vagy akár egy kicsit tágasabb gyermekszoba is.

Persze kültéren ugyanúgy lehet alkalmazni ezeket a játékszereket, így akár totyogódat sétálni is el tudod vinni - értelemszerűen csak nagyon kis távra - úgy, hogy közben ő a gurulós játékát húzza-vonja!

Ha nem tudod, mi legyen a következő szülinapi / névnapi / húsvéti / karácsonyi ajándék, akkor mindenképpen fontold meg szivárvány virágunkat, de ha még inkább mást is keresnél mellé, akkor böngészd végig teljes játékkínálatunkat!

Az oldal tetejére