Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >> << 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >>

Nemtől és kortól függetlenül mindenkit elvarázsolnak a babaházak!

Aligha vannak igézőbb és csábítóbb játékszerek, mint a babaházak. Valld be őszintén, hogy még felnőtt fejjel is eljátszol olykor-olykor azzal a gondolattal, hogy beköltözz egy meghitt és csodás darabba!

A babaházak mindenkor az álmokat, a vágyakat testesítették meg, és amíg a gyerekek ezzel játszanak, addig az álomvilág vonja köréjük a biztonság burkát. Ez az a világ, ahol soha nem történik semmi rossz, vagy ha mégis, akkor azt biztosan gyorsan megoldják a játék felnőttek és a játék gyerekek… már ha éppen nem kisegerek vagy unikornisok lakják.

Egy babaház ezernyi funkciót képes betölteni, így nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem. Éppen ezért mai blogbejegyzésünkben ezt a hőn szeretett játékot vesszük górcső alá.

Milyen babaházakat találsz meg a kínálatunkban?

Fából készült nagy méretű babaházunk rendkívül nagy népszerűségnek örvend. A kétszintes épület három oldalról fallal van körülvéve, így a negyedik fal helyén nyúlhatnak be az apró kezek, hogy átrendezzék a házat, rakosgassák a szereplőket, vagyis kitalálják mi, hogyan, mikor, miért és kivel történik a játék során.

A hívogatóan melegséget sugárzó házikóban az otthonok jól ismert részei találhatóak meg, így nem marad ki a konyha, a nappali, a háló- és a fürdőszoba sem. A babaházhoz járnak bútorok is, így nem csak üresen érkezik meg az “ingatlan”.

Figyeld meg, hogy amint bekerül hozzátok ez a játék, az aprócska kezek azonnal birtokba fogják venni, hiszen a végtelen lehetőségek háza mágnesként vonzza a fantáziadús gyermekeket.

Jól van, szép, szép, de mit fejleszt?

Igen, szinte halljuk a kérdést, és valljuk be, jogosan merül fel benned. Persze mindannyian tudjuk, hogy direktben, célirányosan fejleszteni nem szükséges, azonban a megfelelő játékok kiválasztása annál lényegesebb.

A babaház esetében nagyszerű hír, hogy egyrészt természetes alapanyagból készült, így hatékonyabban fejti ki a fejlesztő hatását a fa érintéséből kifolyólag. Másrészt pedig nem elhanyagolható a tény, hogy nyílt végű játéknak minősül, így a gyermeknek aktívan kell azért dolgoznia, hogy történjen valami.

És hogy mi is történik?

A gyermekek milliónyi szerepjátékot tudnak játszani még egy üres babaházzal is, nemhogy egy ilyen jól felszerelttel, mint ami a finommotoros képességeket fejlesztő játékaink részlegén kapható.

Mert a szociális képességek mellett a finommotorikát is megdolgoztatja ez a kedves kis lak, hiszen a gyermek ujjacskáival apró tárgyakat fog behelyezni a kis méretű helyiségekbe. Vagyis meg kell tanulnia nagyon óvatos mozdulatokat tennie, finoman nyúlni a tárgyakhoz, lágy és rövid mozdulattal odébb rakni egy-egy bútort vagy szereplőt.

Persze könnyen lehet, hogy a gyermekedet inkább a falbontó játék vagy az egyensúlyozó delfin, esetleg a golyópálya fogja érdekelni, de ezzel sincs semmi baj. Az előzőekben említett játékok éppúgy fejlesztik a finommotorikát, ám a gyermeked ízlését és személyiségét, valamint az érdeklődési körét te ismered a legjobban, így biztosan jól fogsz választani.

A végtelenségig bővíthető!

Ha még hezitálsz azon, hogy beszerezd-e ezt a darabot, vagy inkább választasz egy másikat a vidám és természetes játékaink választékából, akkor azt is vedd fontolóra, hogy a babaház bővíthető.

Így vásárolhatsz bele további bútorokat, hogy gyermeked fantáziája még egy újabb adag löketet kapjon. Ha úgy érzed, maradtak megválaszolatlan kérdéseid akár a babaházakkal, akár más termékeinkkel kapcsolatban, akkor keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Az oldal tetejére