Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >> << 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >>

Miért érdemes megfontolni a kalapácsolós játék beszerzését?

Számtalanszor hangzik el a szülők szájából, hogy korábban elveik voltak, most meg gyerekeik. Mert nyugodtan valld be te is, hogy már az első gyermek születése előtt  - gyanútlanabb versenyzőknél ez a második lesz -, megfogadtad, hogy semmilyen zenélő, hangot adó, csipogó és berregő játék nem kerülhet be a háztartásba. Sokan ilyenkor kihagyják a kalapácsolós játékokat a számításból, pedig azok is tudnak ám hangzavart kelteni!

Bár blogbejegyzésünk most éppen erről a játékról fog szólni, azért megnyugtatunk, hogy nem az utolsó idegszáladon készülünk táncot ropni. Ennél sokkal nemesebb terveink vannak, mert akár hiszed, akár nem, ez utóbbi játékoknak igen sok hasznuk van a gyermeked fejlődését illetően. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit kap a gyermeked az állandó kopácsolásért cserébe, tarts velünk!

Nem minden az, aminek látszik!

A fenti állítást egy fantáziadús gyermek mellett tapasztalja meg igazán minden szülő. Biztosan nálatok is volt már egyetlen darab falevél a hajó, a szennyeskosár a mentőcsónak, a frizbi pedig a hajókormány. Így aztán az, hogy egy olyan játék, amit kalapálni kell, többet ad, mint azt elsőre hinnénk, talán nem is olyan meglepő.

A kalapácsolós játékok a finommotorikát és a koncentrációs készséget fejlesztik, hiszen a kalapácsot meg kell fogni, viszonylag kis helyre célozni vele. Oda is kell figyelni, hiszen ha figyelmetlenül csapkod a gyermek, akár sírás is lehet a vége. A figyelem azonban biztosan meglesz, hiszen szép és vidám fajátékaink minden gyermek tekintetét magunkra vonzzák. 

Hogy miért fontos a finommotoros készségek fejlesztése, erről már korábbi blogbejegyzésünkben is írtunk részletesen, de nem győzzük újra meg újra feleleveníteni ezt a témát.

Fontos elvünk, hogy csak kacagva és játszva lehet fejlődni és fejleszteni, és erről a kalapácsolós játékok bizony alaposan gondoskodnak. Aligha akad annál jobb móka, mint ha valamit a gyermek legálisan püfölhet! Biztosan nálatok is kimeríthetetlen örömforrás a tányéron való ütemes dobolás!

De milyen kalapácsolós játékot válassz?

Hát persze, a bőség zavara azért itt sem kímél, de így lehetsz biztos abban, hogy a gyermeked érdeklődési körének megfelelő darabot szemeled ki.

Ügyességi fejlesztőjátékaink között találhatsz is ilyen játékot - természetesen fából és vidám színekkel festve!

Vegyük például a kerek kis asztalt, amely egy répaföldet ábrázol, és ahol a gombákat és a gyomokat kell a gyermeknek egy apró kis fából készült kalapáccsal visszaütnie a földbe. Minden gyermek imádja, hiszen izgalmas és önfeledt szórakozást nyújt. 

Persze érdemes a többi részlegünkön is körülnézni, ugyanakkor arra bátorítunk, hogy az életkor ajánlásokat mindig vedd figyelembe. Ez garantálja ugyanis, hogy a gyermeked a korának megfelelő játékhoz jut hozzá, amely kudarcélmény vagy unalom helyett kihívást, és persze sikerélményt tartogat a számára.

Dönts ökologikusan, törekedj a tartósságra!

Egy édesanyánál vagy édesapánál jobban senki sem tudja, hogy a bolygónkat tényleg csak kölcsönbe kaptuk a következő generációktól, így kutya kötelességünk úgy vásárolni, hogy a játék minél környezetkímélőbb legyen, valamint minél tartósabb.

Gyártóink már a játékok elkészítése során is óvják a Földet, természetes játékaink megvásárlásával pedig te is ezt fogod tudni tenni, hiszen nem terheled felesleges műanyaggal a bolygót, valamint a strapabíró játékok akár generációkon át fognak tudni öröklődni, aminél környezetkímélőbb megoldás aligha létezik.

Ha elvesztél a kínálatunkban, vagy csak kérdésed merült fel, keress minket bátran!

Az oldal tetejére