Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >> << 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >>

Miért érdemes játék orvosi készletet venni a gyermekednek?

Talán magadnak is vannak emlékeid arról, ahogy az oviban a játék orvosi készlettel játszotok a kis pajtásaiddal, és ez is csak azt bizonyítja, hogy ez bizony egy időtálló és hasznos játék. Évtizedek teltek úgy el, hogy ez a játék mit sem veszített a népszerűségéből, így ha a megvásárlás mellett döntesz, érdemes okosan vásárolni, hogy akár unokáid vagy dédunokáid is kúrálhassák majd a játékmegfázásokat.

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen mai blogbejegyzésünkben arról olvashatsz bővebben, miért jó, ha gyermeked orvososdit játszik, valamint arról, hogy mire ügyelj, amikor játék orvosi táskát készülsz megvásárolni.

Segíts a gyermekednek!

Most, hogy javában tart a téli megbetegedések hulláma, amikor a gyermekorvosi várók tömve vannak kicsiny bágyadt páciensekkel, még aktuálisabb a téma. Alig akad olyan gyermek, aki ne rettegne az orvostól és persze attól, hogy mi vár ott rá. Gyermeked szocializációját sok mindennel fejlesztheted, többek között úgy is, hogy a hétköznap előforduló helyzeteket feldolgozó játékokat biztosítod a számára.

Számtalan ilyen játék létezik, a legtöbbhöz igazából talán eszköz sem kell, hiszen a fantáziadús gyermek bármikor átalakít egy botot autóvá vagy egy falevelet könyvvé. Fantasztikusan jók tudnak lenni ezek a játékok, de azért az sem baj, ha adsz a gyermek kezébe néhány olyan hétköznapi eszközt, amellyel akár ő maga is találkozhat; gondolj csak a szupermarketekre, az éttermekre, a konyhátokra vagy akár az autószerelő műhelyre.

Úgy, ahogy a boltozást és a főzést eljátsszátok, éppen úgy el tudjátok játszani azt is, ami egy teljesen átlagos orvosi vizsgálat során történik. Ezzel nem csupán azt mutatod meg a gyermekednek, hogy ilyet is csinálhatnak a felnőttek, de segítesz abban is, hogy komfortosabban érezze magát abban a helyzetben, amikor valóban előkerül az injekciós tű vagy a fonendoszkóp.

Ha otthonról ismerős lesz neki az eszköz, ha tudja, hogy ő is ezzel gyógyította meg az unokatestvérét, máris könnyebb dolgotok lesz.

De milyen játék orvosi készletet válassz?

Nem lesz egyszerű dolgod, hiszen az internet tele van számtalan variációval, mi azonban mégis arra bátorítunk, hogy a silány minőségű műanyagok helyett tartós darabokat válassz, amelyek természetes anyagokból készültek. A kínálatunkban rendkívül nagy népszerűségnek örvend a fából készült orvosi táska játék.

A csatos táskában számos aprólékosan kidolgozott eszközt találsz, így az kis orvosok használhatnak sztetoszkópot, hőmérőt, spatulát, fecskendőt, kalapácsot, gyógykenőcsöt. Sőt, akár receptet is írhat fel játékból a doktor, melyet gyógyszeres üvegcse formájában ki is válthat azon nyomban a páciens.

Ahogy láthatod, nem létezik olyan betegség vagy baleset, amelyet ebből a csodaszép kék kisbőröndből dolgozva ne lehetne meggyógyítani vagy ellátni.

Mivel strapabíró anyagból készült ez a játék orvosi készlet, ezért egyrészt nedves ronggyal tisztítható, másrészt pedig akár több generációt is ki fog tudni szolgálni, szemben a műanyag változatokkal, amelyek eltörnek, szétszakadnak, elfárad az anyaguk.

 

 

Maradjon játék!

Biztosan te is sokszor érezted azt, hogy úgy megtanítanál valamit a gyermekednek, mi mégis óva intünk attól, hogy “direktben” próbáld tanítani, és inkább azt javasoljuk, hogy válogasd össze úgy a játékszereit, hogy azok egyszerre szórakoztassák és fejlesszék.

Ha úgy érzed, hogy elakadtál, és nem tudod, mivel tennél jót a gyermekednek, mivel tudnád egy-egy készségét fejleszteni, fordulj hozzánk bizalommal, kínálatunkban mindenre fogunk megoldást találni!

Az oldal tetejére