Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >> << 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >>
4.900 Ft
Menny.:db

Furulya fa játékhangszer

A zenei játékok egyszerre képesek fejleszteni és szórakoztatni a gyerekeket. A Magni fából készült furulya tökéletesen alkalmas az első dallamok megszólaltatására. 
Nem értékelt
Gyártó: Magni
Szállítási díj: 1.350 Ft
Várható szállítás: 2023. december 06.
Gyártó
Magni
Szín
4.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A zenei játékok egyszerre képesek fejleszteni és szórakoztatni a gyerekeket. A Magni fából készült furulya tökéletesen alkalmas az első dallamok megszólaltatására. 

A furulya használata számos készség fejlesztését támogatja a gyerekeknél. 

Íme néhány fontos készség, amit a furulyajáték során fejleszthetnek:

Zenei készségek: A furulya játéka során a gyerekek megtanulnak megfelelő időben lélegezni és különböző hangokat létrehozni a hangszeren. Ez segíti a zenei készségeik, például ritmusérzékük, dallamismeretük és zenei memóriájuk fejlesztését.

Finommotoros készségek: A furulya használata az ujjak és a kéz finom mozgását igényli, mely hozzájárul a finommotorikus készségek fejlődéséhez. A gyerekeknek meg kell tanulniuk helyesen elhelyezni az ujjukat a lyukakra, valamint koordinálniuk kell az ujjmozgásokat a különböző hangok létrehozásához. Eza tevékenység segíti az ujjak és a kéz izmainak erősítését, finomítását és koordinációját.

Türelem és kitartás: A furulyajáték megtanítja a gyerekeket a türelemre és a kitartásra. A hangszer helyes használatának megtanulása időt és erőfeszítést igényel. 

Önbizalom és önállóság: amikor végre a gyerekek megtanulják a hangszer helyes használatát, és képesek önllóan eljátszani néhány dallamot vagy teljes dalokat, az önbizalmuk is megnőhet. A sikerélmények és a fejlődés segíti az önbizalom és a pozitív önértékelés kialakulását. Emellett a furulyajáték lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy önállóan gyakoroljanak és játszanak, ami erősítheti az önállóságukat és a felelősségvállalásukat.


A Magni termékei kiváló minőségű biztonságos gyerekjátékok, melyek megfelelnek az EN szabványoknak. Minden Magni terméken megfigyelhető a skandináv desginra jellemző minimalizmus és letisztultság. A Magni játékok alapanyagai természetes forrásból származnak, és a gyártási folyamat során is kiemelt figyelmet fordítanak a környezetre gyakorolt hatás minimalizálása.  

A játék 3 éves kortól ajánlott.

Kérjük legyetek ti is tudatos vásárlók!  Higiéniai, egészségvédelmi okokból nem tudunk visszavenni olyan terméket, amelyről a védőfóliát már eltávolították. Vagyis kizárólag használatlan terméket tudunk visszavenni elállás esetén.


Tisztítási útmutató: A termék tisztítása száraz ronggyal történik. Nedvességtől távol tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Ajánlott életkor 3+ éves
Súly 65 gramm
Biztonsági tanúsítvány CE, EN
Játékelemek mérete 32 cm x 3 cm
Fejlesztési terület zenei hallás, ritmusérzék
Az oldal tetejére