Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<< 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >> << 20.000 FT FELETT VÁLASSZ AJÁNDÉKOT >>

Főzés a gyerekszobában? Mit főzzünk a gyerekkel játékból?

Kinek ne lenne ismerős az örök kérdés, ami állandó agóniát von maga után: mit eszünk holnap? Mit főzzünk? No, ez most még tovább bonyolódik, így a főzés a gyerekszobában további feladatokat ró rád. Vagyis róna, ha nem lennénk mi!

Mert ugyan mi magunk is ismerjük az elsősorban elhangzott kérdést, és sokszor mi magunk is valóban ötlettelenek vagyunk a saját étkünket illetően, de a gyerekkonyha az más. Oda mindig van jó néhány fenséges ötletünk!

Ha szeretnél legalább a gyerekszoba konyhájában igazi Stahl Judit lenni, akkor tarts velünk a mai blogbejegyzésünkben, ahol bemutatjuk, hogy micsoda fogások emelhetik a Michelin-csillagos éttermek illusztris társaságába a gyermeked gyerekkonyháját! Nem viccelünk, a téma komoly!

Elképzelhetetlen a főzés a gyerekszobában komplett szettek nélkül!

Amikor úgy határozol, hogy vásárolsz a gyermekednek egy játékkonyhát, akkor nem is olyan könnyű helyzet elé állítod magad. A piac telített, a polcok tömve különféle konyhákkal, mi mégis arra intünk, hogy vásárlás előtt járd alaposan körbe a témát.

Először is az anyagválasztás a legfontosabb! Ha lehet, mind a gyermeked, mind pedig a bolygó érdeke miatt hagyd inkább az üzletekben a műanyagból készült modelleket, és válassz inkább természetes anyagból, fából készült darabot.

Sokan itt meg is állnának, de rájönnek, hogy hát pár edény, evőeszköz nem ártana, így újabb keresés és hajsza indul. Nem nehéz jó minőségű darabokat találni, így ez a feladat hamar teljesíthető.

Sokan itt abba is hagyják a vásárlást, de ha ránk hallgatsz, profi leszel: játék ételek is kellenek, amiket a gyermek meg tud főzni. A legjobbak a komplett készletek, mint amilyen a nagy közönségkedvencünk, az Erzi wok party szettje. Ebben a csomagban mindent megtalálsz egyben: a wokot, két kistálat, négy pálcikát, grillfogót és természetesen az összes hozzávalót a vacsorához a szójaszósztól kezdve a garnélán át a gombáig.

Miért hasznos ez a tevékenység?

Nem lehet eleget beszélni erről a témáról, így időről időre itt a blogban is felmerül: a főzés mint olyan rendkívül hasznos játékforma – legyen szó akár fiúról, akár lányról.

Először is a gyerkőc megismerkedhet egy sor különleges étellel, amit nem feltétlenül fogyasztana magától, vagy egyáltalán nem is fogyaszthatna még. Ilyen például a sushi is.

Másodszor, ha esetleg idegenkedik egy-egy zöldség-, gyümölcs- vagy húsfélétől, a játék során akár fel is oldható benne a tartózkodás az étellel szemben. Sokkal könnyebb egy már ismert ételt a valóságban viszontlátni, mint ott találkozni vele először.

A szerepjáték hihetetlen sokat ad a lurkók szocializációjához, hiszen a gyerekek az ilyen játékok során tanulják meg, és játsszák el kicsiben azt, hogy milyen az élet nagyban. Nem szabad megfosztani őket ettől a lehetőségtől, hiszen milliónyi készséget fejlesztenek ezek az igencsak egyszerűnek tűnő játékok. Ezért jó a közös főzés a gyerekszobában!

Szerencsére a kínálatunkban van minden – köszönhetően az Erzi fából készült játék ételeinek: halrudacska, nemzetek konyhái, macaronok, camembert, sajtválogatás, gyerekzsúrra való étkek, sütemény alapanyagszett, szendvicskészítő-készlet – hogy csak párat említsünk.

Sok legyet egy csapásra!

Ha megnézed a webshopunkat, látni fogod, hogy a szettjeink verhetetlenek: árban is vállalhatóak, természetes alapanyagból készültek, aprólékos kidolgozottságúak, és hatalmas választék vár rád, így nem lesz olyan étel, amit ne találnál meg az oldalunkon. Ha esetleg mégis, akkor írj nekünk bátran!

Az oldal tetejére