Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fajáték édességek, avagy finomságok a gyerekkonyhában

Az nem lehet, hogy egy gyerekkonyhában ne legyenek fajáték édességek, hiszen a játék és az édesség minden gyermekkor bearanyozója, ezért egyik legnépszerűbb gyártónk úgy döntött, gondoskodik arról, hogy a kettő ötvözete ki ne maradjon egy tisztességesen berendezett játék konyhából!

Ugye a te gyermekeid is képesek közelharcot vívni egyetlenegy kocka csokiért is? Akkor most itt a kitűnő alkalom, hogy magukhoz vegyék! Persze nem szó szerint, de itt legalább mértékletesség nélkül szabad imitálni az édességevés okozta örömöt. A mai blogbejegyzésben ezért aztán a fajáték édességekről lesz szó, valamint arról, hogy miért is olyan fontos ez a játék!

A sütés-főzés művészete

Webáruházunk csupán hét gyártóval működik együtt, akik egytől egyig prémium minőségű játékokat engednek ki a manufaktúráikból, miközben még a környezetet is óvják. Ezek mindegyike szakosodott egy bizonyos játéktípusra, így például az Erzi játékokat gyártó német vállalkozás a fából készült ételek előállítására specializálódott. 

Hogy miért ilyen fontos eleme a gyerekszobának ez a játéktípus?

Többek között azért, mert a gyerekek úgy három-négy éves koruktól kezdve elkezdenek egészen sokat szerepjátékozni. Ez a fiúk és a lányok esetében más és más témájú játékot jelent, de talán a két pólus közti kapcsolódási pont a konyha, pontosabban a gyerekkonyha. Ez az a hely ugyanis, ahol lehet boltost-főzőst-sütőst-vendéglátóst játszani, ahol ki lehet próbálni anya, apa vagy a kedvenc boltos nénink szerepét, és ahol fel lehet dolgozni a minket ért impulzusokat. Már ha gyerekek vagyunk.

Ehhez adja az alapanyagot az Erzi, akinek csodásabbnál csodásabb, fából készült ételeit akár egyenként, akár szettben is megvásárolhatod.

A fajáték édességek szerepe

Természetesen minden szülő igyekszik a legjobbat megadni a gyermekének, így a finomított cukrot szinte mindenki teljesen kerüli, és bár nagyon sokféle édesség kapható a szupermarketekben, csak kevés az, amit igazán egészségesnek mondhatunk. 

Ennek ellenére elkerülhetetlen, hogy oviban, szülinapi zsúron vagy épp a nagyinál a gyermekünk megismerkedjen a klasszikus édességekkel, amivel a legrosszabbat akkor tesszük, ha tabusítjuk. Ezeknek a feldolgozásában segíthet a válogatott édességeket rejtő fajáték szett, amely a legnépszerűbb nyalánkságokat tartalmazza: a híres csokimárka apró, csomagolt utánzatait, a fagyit, a nyalókát, a fánkot, a szelet tortát és a tartletet, értelemszerűen ahogy azt tőlünk megszokhattad, természetes anyagokból készítve, aprólékosan kidolgozva.

Így aztán valóban két legyet ütsz egy csapásra: megdolgoztatod a gyermek képzelőerejét, ahogy ízeket társít melléjük, valamint a szerepjáték során lesz alkalma beleszokni, nem tabuként kezelni ezeket az amúgy ritkábban fogyasztott ínyencségeket.

Van még, ahonnan ez jött!

Ha azt hiszed, hogy a fent említett válogatással kimerült az éléskamra, akkor ezt figyeld! Nálunk ugyanis egy kattintással pakolhatod bele a virtuális kosaradba a sütemény alapanyag szettet, a fémdobozos süteményválogatás készletet, a fánkcsomagokat, a muffinokat, a Toffifee élethű másait, a Magnum minijégkrémjeinek a kollekcióját vagy épp az erdei gyümölcsös cukorkaválogatást. Persze a méltán népszerű macaronok és az örök kedvenc fagyik sem maradhatnak ki a kínálatból, csak próbálj majd koncentrálni játék közben, ha ennyi finomság csábít egyszerre!

Ha úgy gondolod, hogy valamiért nem tudsz választani, vagy még felmerült egy-két kérdésed a fajáték édességek kapcsán, akkor keress minket bátran elérhetőségeinken!

Az oldal tetejére